hamilemiyim

supheli iliskimin ustunden 3 ay gecti 3 kere adet oldum 3 kere hamilelik testi yaptim negatif

• hamilesin

• hamile degilsin

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah aşkına 3 aydır adet oluyorsun ve testler hep negatif vs.vs.vs
Hamile olmadığını idrak edebilmen için daha ne gerekiyor? Istersen bi kadin doğuma git karnını bi açsınlar sen de iyice içine bi bak bebek var mı yok mu.anca böyle anlayacaksın gibi duruyor.

hamile olup 9 ay adet olan ve 6 tane testi negatif ciktigi halde hamile olan varmis

10 tane çocuguda anlamadan mi yaptın?
Onları kaçıncı aylarda fark ettin?
Doğuma gidince fark ettiğin oldu mu?
Böyle konu açıp aklında dalga geçerek eğlenmiş mi oldun?
Dalga gecen sizlersiniz suclu benim bu nasil is 9 ay karni buyumeyen hic bir belirtisi olmayan karni agriyip hastahaneye gittiginde doktorun dogum basliyor diyip doguma aldigi insan var yani dogumda fark etmis biraz gazete okuyun

hamile olup 9 ay adet olan ve 6 tane testi negatif ciktigi halde hamile olan varmis
3 aylık hamile bi kadının testi negatif çıkmaz.hadi biri çıksa diğeri çıkmaz.
Ben sana neden cevap veriyorsam acaba.eger dalga geçiyorsan Allah evlat istediğin zaman bu yaptigini sana sorsun inşallah.Eger ciddiysen de yeter artık HAMILE DEGILSIN.git çocuklarınla ilgilen.

Hayir dalga falan gecmiyorum ya boyle seyin dalgasimi olur yinede tsk ederim su an karnimda kipirdanma midemde yanma var ama insaallah dediginiz gibi hamile degilimdir insaallah baska bir sebepten oluyordur ve insaallah bir an once gecer bu halde cocuklarimada cok faydali olamiyorum

Dalga gecen sizlersiniz suclu benim bu nasil is 9 ay karni buyumeyen hic bir belirtisi olmayan karni agriyip hastahaneye gittiginde doktorun dogum basliyor diyip doguma aldigi insan var yani dogumda fark etmis biraz gazete okuyun
Bana gazete okumayı tavsiye edeceğine internete girde biraz araştır kendini geliştir.

Bana gazete okumayı tavsiye edeceğine internete girde biraz araştır kendini geliştir.
Siz kormusunuz okuma yazmanizmi yok yoksa beyinsizmisiniz internetten cok arastirdim internette gordum internette okudum yaziyorum ya cvplerimda ayrica gazete okumak internetten kat kat daha iyidir

Allahım böyle faydasızlara(gerçekse ) 10tane veriyorsun .onca aklıbaşında eğitimli insanları sınıyorsun .sen büyüksün vardır bir bildiğin

Allahım böyle faydasızlara(gerçekse ) 10tane veriyorsun .onca aklıbaşında eğitimli insanları sınıyorsun .sen büyüksün vardır bir bildiğin
Madem benden egitimlisiniz soyleyin o zaman bende ogreneyim bilmemek ayip.degil ogrenmemek ayip kesinlikle yuzde yuz hamile degilsin diyebilir misiniz

Madem benden egitimlisiniz soyleyin o zaman bende ogreneyim bilmemek ayip.degil ogrenmemek ayip kesinlikle yuzde yuz hamile degilsin diyebilir misiniz
Senin psikolojin gerçekten bozuk kendince eğlenmeye çalışıyorsun....DOKTORA GİT DOKTORAA...ben yada birbaşkası senin cinsel ilişkş takviminden ve bu iddialarından %100 eminmiki %100hamilesin yada değilsin diyebilsin nasılbir kafa yapın var .birilerine bişey ispatlamaya çalışıyorsun kafanca talan dolan eksik bilgiyle ama anlarız elbet

Arkadaslar niye boyle davraniyorsunuz hic anlamiyorum eglenmek gibi bir amacim yok size derdimi anlattim amacim bu durumda hamile olup olamayacagimi ogrenmek

Yüzde yüz hamile değilsiniz, size yazacaklarımı Google'da aratın, bilimsel ve gayet gerçek, birçok kadın tarafından yaşandığı için tıb literatürüne geçmiş bir durum yaşıyorsunuz yani yalancı gebelik.

Uzmanlar hamile kalmak isteyen ama bebeği olmayan kadınların yaşadığı bir durum olarak açıklar bunu lakin son yıllarda bu sitede de hamile miyim başlığı altında konu açan genç kızların hamile değilsiniz denmesine rağmen defalarca konu açmalarına bakılırsa, gebelik korkusu yaşayan genç kızlar da kendilerini hamile sandıkları için psikolojik hamilelik(yalancı gebelik) yaşıyorlar, yalancı gebelik beyine verilen komut ve bu komuta inanmayla alakalı olduğundan, tekrar tekrar hamile değilsin lafını duyarak bir nevi telkinle hamile olmadıklarına inanma isteği doğduğuna inanıyorum.

Yalancı gebelikte kadın gebelik belirtilerinin hepsini veya bir kısmını Yaşar, mide bulantısı, baş dönmesi, aşerme, bazen reglin kesilmesi, karnın büyümesi, göğüslerde hassasiyet, rahimden geldiği düşünülen kıpırdanmalar, gebe olduğuna kendini inandıran kadınların karınlarının büyüdüğü, 9 aylık bir hamile gibi göründüğü vakalarda var.

Siz hamile değilsiniz, yaşadığınız yalancı gebelik, farkında olmadan kendinizi hamile olabileceğiniz düşüncesine inandırmışsınız, durumunuz psikolojik, bu sebeple bir uzman yardımı almanızda yarar var çünkü bu tür vakalarda jinekolojik muayene ve yapılan gebelik testlerinin negatif çıkmasına rağmen hamile olduğuna, doktorun, testlerin yanıldığına inanan kadınlarda olmuş.

Bu açıklama sonrası şunu da belirteyim, burası bir site ve kuralları var, öyle her ağzınıza geleni söyleyemez, üyelere hakaret edemezsiniz.

Tesekkur ederim ben kimseye hakaret etmedim tam tersi herkes benle ugrasiyo herkes dalga geciyor kiziyor kimse duzgun cvp vermiyor o kadar kotu durumdaym ki anlatamam ben burda bir destek bi care ararken onlar kostek oluyor amacim gercekten hamile olmadigima burdaki insanlar sayesinde inanmak ama nerdeeee onlar beni daha kotu yaptilar

Ben durumunuzu açıkladım size, araştırın yalancı gebeliği, siz hamile olmak istemiyorsunuz ama ilişki yaşadıktan sonra geçen aylarda farkında olmadan beyninize gebelik telkini vermişsiniz, vücudunuz kendini hamile sanıyor büyük ihtimalle ama gerçekte hamile değilsiniz, olmanız imkansız, sizin seyrettiğiniz ve 9 ay hamileliğini anlamayanların durumu farklı, hamile değilsiniz, buna kendinizi inandırsanız iyi olur.

Aaayyy nasil sevindim anlatamam cok cok cok cok sagolun ne kadar tesekkur etsem az insaallah dediginiz gibidir bu arada sunuda aciklayayim insanlar beni belki yanlis anliyor burda herkes cocuk istiyor bu kadin istemiyor diye bana kotu davraniyor olabilirler benim bir kizim var 6 yasinda cok zor bi hamilelik gecirdim kizim olumden dondu acayip sorunlu bi cocuk 10 cocuga bedel maddi durumumuzda berbat bu sebeplerden dolayi cocuk istemiyorum

Mune
Sürekli yalan söylüyor fake konu ile defalarca konu tekrarı yapıyor (bununla ilgili kural nedir)

Daha dün tepki gösterenlere 10tane çocuğum var birdaha istemiyorum diye savunuyordu kendini bu kişi

Sonra bir zaman sonra sana cevaben bir çocuğum var çok sorunlu hamilelik geçirdim 10 çocuğa bedel maddi durumum kötü ondan sürekli soruyorum diyor
Mesajını bulamadım silmiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…