- 26 Eylül 2017
- 469
- 37
- 48
- 32
- Konu Sahibi gulsahmadan
-
internette oyle seyler okudum ki bildigim dogrularin yanlis oldugunu dusunmeye basladim 6 kere idrar testinin negatif ciktigini hamile olup 9 ay adet olundugunu zevk suyunun hamile biraktiginiKaç yaşındasınız? Bir kadın olarak hamile kalmanın, 3aylik hamileliğin idrarda vs çok net gozlenebilecegini bilmiyor musunuz? Bir şeyler yasamayı biliyorsunuz, dışa boşalma durumunda bu ihtimalin çok ufak olduğunu, bu ihtimal tuttuğunda ise testlerde 3 aya kadar cikacagini bilmiyorsunuz.
Dalga geçmiyorum, sadece şaşırıyorum
Tamam peki, hamilesin o zaman.internette oyle seyler okudum ki bildigim dogrularin yanlis oldugunu dusunmeye basladim 6 kere idrar testinin negatif ciktigini hamile olup 9 ay adet olundugunu zevk suyunun hamile biraktigini
Oyle olsaydi benimde yuzme bilmem gerekir benden bebektim annemim karnindaydimBebekler bilir canım suyun içinde zaten karnında.
Öğrenirsin merak etme.
Allah allah niye herkes agrasif ya gecti ne yapayim gecmesemiydihe gectiyse vucut bebegi kendi kendine emmis olablr.ama kipirdiyo diyosun dogru bu aylarda parendede atar.analai babali buyut saglikla dogsun insallah bacim
3 kere hamilelik testi yaptim yaziyor ya hemde 5 tllik degil her biri 20tlArkadaşım neden ısrarla sorup duruyorsun. Bir gebelik testi 5 ₺
Nete girebilecek durumun varsa onu da alma imkanın var demek ki. Verdiğimiz cevaplara da ikna olmuyosun. Biz ne yapalım? ben burdan rahmini göremiyorum kusura bakma.
İyi o zaman o 20 liralık olanların yanılma payı yok denecek kadar az.3 kere hamilelik testi yaptim yaziyor ya hemde 5 tllik degil her biri 20tl
Ne geyik ne polemik yapacak haldeyim birinizde demiyor ki o mide bulantisi yanmasi sundandir o kipirdama sundandir diye
Doktora verecek paran yoksa her gördüğün döşeğe uzanma cicikızNe geyik ne polemik yapacak haldeyim birinizde demiyor ki o mide bulantisi yanmasi sundandir o kipirdama sundandir diye
Sağ duyularıma güveniyorum ikiz bir doğum olacak :)
Her dosege uzandigim yok 10 tane cocugum var 11 inciyi istemiyorumDoktora verecek paran yoksa her gördüğün döşeğe uzanma cicikız
Kipirdama yuzunden icim rahat etmiyor yinede tsk ederim ama bunda kizacak bisey yokbence yazmyalm yazar yazar gider.elli kere degilsn olamazsn yazdilar anlamiyo musun değilsin olmazsn mumkun degil imkansiz asla literatürde yok.
Hayatta neler oluyor ve bende cok sansiz bir insanim o yuzde bir ihtimal gelip.beni bulur cogu hamilelik belirtisi var hepiniz cok biliyorsunuz ama birinizde hamile olmadigim halde neden hamilelik belirtileri oldugunu aciklayamiyorsunuz10tane çocuk ve 3ay regle onca 20tllik negatif teste rağmen 37373782kere bu soruyu sorabiliyorsan vah sana vahlar sana
kipirdama dedgnde bagirsak hareketidr.baska da bisey degildr.burda bebek icin yanip tutusan bi suru insan barken boyle vicdansizca alay etmek hosunuza gidiyor anliyrm aslinda anlamiyrm.ama yasiniz kucuktr cahilsinzdr basiniza gelmemstr.ama dunya sadece bugünden olusmuyo erkeksen baba olmak istedgn gunler kadinsan anne olmak istedgn gunler gelir allahta milletle alay ettgn icin vermez bin pisman olursn.tekrar etiketleyp cevp yazma lutfen hayatta basarilar gecmis olsunKipirdama yuzunden icim rahat etmiyor yinede tsk ederim ama bunda kizacak bisey yok
Simdiye kadar niye olmuyordu bu bagirsak hareketleri Ne alay etmesi arkadasim ya siz ne bicim insanlarsiniz biriniz de duzgun cvp vermiyorsunuz ya allah isteyen herkese versin vermiyor diye niye hincinizi benden cikartiyorsunuz hayret bisey yaaaa ben istemiyorum benim 10 tane cocugum varkipirdama dedgnde bagirsak hareketidr.baska da bisey degildr.burda bebek icin yanip tutusan bi suru insan barken boyle vicdansizca alay etmek hosunuza gidiyor anliyrm aslinda anlamiyrm.ama yasiniz kucuktr cahilsinzdr basiniza gelmemstr.ama dunya sadece bugünden olusmuyo erkeksen baba olmak istedgn gunler kadinsan anne olmak istedgn gunler gelir allahta milletle alay ettgn icin vermez bin pisman olursn.tekrar etiketleyp cevp yazma lutfen hayatta basarilar gecmis olsun
Sen olayı anlamamışsın doğruuAnlamadim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?