hamilemiyim

supheli iliskimin ustunden 3 ay gecti 3 kere adet oldum 3 kere hamilelik testi yaptim negatif

• hamilesin

• hamile degilsin

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
internette oyle seyler okudum ki bildigim dogrularin yanlis oldugunu dusunmeye basladim 6 kere idrar testinin negatif ciktigini hamile olup 9 ay adet olundugunu zevk suyunun hamile biraktigini

3 kere hamilelik testi yaptim yaziyor ya hemde 5 tllik degil her biri 20tl

3 kere hamilelik testi yaptim yaziyor ya hemde 5 tllik degil her biri 20tl
İyi o zaman o 20 liralık olanların yanılma payı yok denecek kadar az.
Zaten 3 ay önceki ilişkiden bahsediyorsun. Hamileysen bile yasal süren doldu. Geçmiş olsun. Yapacağın şey 6 ay beklemek

10tane çocuk ve 3ay regle onca 20tllik negatif teste rağmen 37373782kere bu soruyu sorabiliyorsan vah sana vahlar sana

bence yazmyalm yazar yazar gider.elli kere degilsn olamazsn yazdilar anlamiyo musun değilsin olmazsn mumkun degil imkansiz asla literatürde yok.

10tane çocuk ve 3ay regle onca 20tllik negatif teste rağmen 37373782kere bu soruyu sorabiliyorsan vah sana vahlar sana
Hayatta neler oluyor ve bende cok sansiz bir insanim o yuzde bir ihtimal gelip.beni bulur cogu hamilelik belirtisi var hepiniz cok biliyorsunuz ama birinizde hamile olmadigim halde neden hamilelik belirtileri oldugunu aciklayamiyorsunuz

Kipirdama yuzunden icim rahat etmiyor yinede tsk ederim ama bunda kizacak bisey yok
kipirdama dedgnde bagirsak hareketidr.baska da bisey degildr.burda bebek icin yanip tutusan bi suru insan barken boyle vicdansizca alay etmek hosunuza gidiyor anliyrm aslinda anlamiyrm.ama yasiniz kucuktr cahilsinzdr basiniza gelmemstr.ama dunya sadece bugünden olusmuyo erkeksen baba olmak istedgn gunler kadinsan anne olmak istedgn gunler gelir allahta milletle alay ettgn icin vermez bin pisman olursn.tekrar etiketleyp cevp yazma lutfen hayatta basarilar gecmis olsun

Simdiye kadar niye olmuyordu bu bagirsak hareketleri Ne alay etmesi arkadasim ya siz ne bicim insanlarsiniz biriniz de duzgun cvp vermiyorsunuz ya allah isteyen herkese versin vermiyor diye niye hincinizi benden cikartiyorsunuz hayret bisey yaaaa ben istemiyorum benim 10 tane cocugum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…