Hamilemiyim yardımmmm

Evet kesinlikle artık beklicem

İlişkiden 1 hafta sonraya kadar kan testinde sonuç çıkıyor ama adetinizede varmış inancınizin kırılmaması açısından gecikmenizi bekleseniz daha iyi olur

Avakado yemeyi unutma sağlıklı beslen ovulasyon daki pik günleri değerlendirdim ben 2 gündu
Kontrol ediyorum bende 2 gündür bakalım avakado bana iyi gelmiyor midem bulanıyor

Eklentiler

• 04567A06-AF27-4934-AF8E-0100B94ECB60.jpeg
    100,5 KB · Görüntüleme: 24
Birçok şeyi zamanında ye yaz meyvalari azar azar vitamin olsun diye dedim
İşte denk gelirse yemeye çalışıyorum vardiyalı çalışınca insanın pek birşey yiyesi gelmiyo açıkçası bebek bi olsun da Allah’ın izniyle gerisi olur gider

Benim de iki gündür yumurtlama görüyorum birazdan tekrar yumurtlama testi yapcam iki günü değerlendirdik Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Kızlar hayatta herşey bizler için ben ennaz 3defa kimyasal gebelik yaşadım.bu ayda olmayacak dedim .adet 5gun gecikti kan da çıkmadı 10gun daha bekledim olmayınca bu sefer kanda çıktı.doktor geç döllenme dedi bekliyorum şimdi iki güne bir kan veriyorum arayada bayram girdi heyecan dorukta

İnşallah kuzum sağlıklı bir bebiştir kucağına almayı nasip etsin Rabbim mübarek bayram öncesi dualarını kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…