- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 43
- 28
- Konu Sahibi kivircikkuala
İnanır mısın bu ay aldımOvulasyon dene canım muhakkak güzel haberlerini bekliyorum yaz mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnanır mısın bu ay aldımOvulasyon dene canım muhakkak güzel haberlerini bekliyorum yaz mutlaka
Evet kesinlikle artık beklicemAcaba hamilemiyim diye düşünmek de stres yarattığı için adeti geciktiriyor.
Ne zaman test yapıp negatif görsem aynı gün adetim başlıyordu. Bence olağan seyrine bırakın adetiniz gecikince idrar testi yapıp sonra kan verin.
Avakado yemeyi unutma sağlıklı beslen ovulasyon daki pik günleri değerlendirdim ben 2 günduİnanır mısın bu ay aldım
İlişkiden 1 hafta sonraya kadar kan testinde sonuç çıkıyor ama adetinizede varmış inancınizin kırılmaması açısından gecikmenizi bekleseniz daha iyi olurMerhaba Hanımlar
Şu an 24 yaşındayım 9 aylık evliyim 28-29 günde bir adet döndüm var BAT 11 Temmuz . Yumurtlama tarihim 22 Haziran - 1 Temmuz arasındaydı o zamanları ve yüksek hamile kalma şansı olan günlerimi değerlendirdik . Şu an adetime 8 gün kaldı fakat sağ kasığımda adet sancısı gibi ama biraz daha hafif bir ağrı var. Çok fazla gaz sorunum olmaya başladı. Acaba hamile kalmış olabilir miyim Yorumlarınızı bekliyorum . Sabırsızlığım hat safada 7 gün öncesinde kanda çıkar mı teste gitsem ? Tecrübeli olanlar yaşamış olanlardan yardım bekliyorum
Kontrol ediyorum bende 2 gündür bakalım avakado bana iyi gelmiyor midem bulanıyorAvakado yemeyi unutma sağlıklı beslen ovulasyon daki pik günleri değerlendirdim ben 2 gündu
Merhaba malesef sonuç negatif mesaj için teşekkür ederimİlişkiden 1 hafta sonraya kadar kan testinde sonuç çıkıyor ama adetinizede varmış inancınizin kırılmaması açısından gecikmenizi bekleseniz daha iyi olur
Yağ limon karıştırıp yedim ama az azKontrol ediyorum bende 2 gündür bakalım avakado bana iyi gelmiyor midem bulanıyor
Ben hiçbir şekilde yiyemiyoruzYağ limon karıştırıp yedim ama az az
Birçok şeyi zamanında ye yaz meyvalari azar azar vitamin olsun diye dedimBen hiçbir şekilde yiyemiyoruz
İşte denk gelirse yemeye çalışıyorum vardiyalı çalışınca insanın pek birşey yiyesi gelmiyo açıkçası bebek bi olsun da Allah’ın izniyle gerisi olur giderBirçok şeyi zamanında ye yaz meyvalari azar azar vitamin olsun diye dedim
Ne iş yapiyorsun canimİşte denk gelirse yemeye çalışıyorum vardiyalı çalışınca insanın pek birşey yiyesi gelmiyo açıkçası bebek bi olsun da Allah’ın izniyle gerisi olur gider
Fabrikada çalışıyorumNe iş yapiyorsun canim
Amin kuzum İnşallahBenim de iki gündür yumurtlama görüyorum birazdan tekrar yumurtlama testi yapcam iki günü değerlendirdik Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
İnşallah kuzum sağlıklı bir bebiştir kucağına almayı nasip etsin Rabbim mübarek bayram öncesi dualarını kabul etsin inşallahKızlar hayatta herşey bizler için ben ennaz 3defa kimyasal gebelik yaşadım.bu ayda olmayacak dedim .adet 5gun gecikti kan da çıkmadı 10gun daha bekledim olmayınca bu sefer kanda çıktı.doktor geç döllenme dedi bekliyorum şimdi iki güne bir kan veriyorum arayada bayram girdi heyecan dorukta
Aminncanimİnşallah kuzum sağlıklı bir bebiştir kucağına almayı nasip etsin Rabbim mübarek bayram öncesi dualarını kabul etsin inşallah