- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 248
- 37
- Konu Sahibi gizemunsal
-
Sivi baska bir sey oluyor bildiğim kadarıyla, gecmis olsun umarim bu kez gonlunuze gore olur. Sonrasinda beta baktirmis miydinz tekrar?Yok sadece ultrason istediğimizde 7mm lik bi sıvı var demişti. O belki kese olabilir. Bi öncekinden bende hiç bişey anlamadım
Düşükten sonra pozitif çıktı daha sonrasında düştü 0 landıSivi baska bir sey oluyor bildiğim kadarıyla, gecmis olsun umarim bu kez gonlunuze gore olur. Sonrasinda beta baktirmis miydinz tekrar?
Reglinizin gectigi 1 ay boyunca hic pozitif cikmamis miydi peki, sonrasinda sıfırlandiysa bu yeni bir durumdur.Düşükten sonra pozitif çıktı daha sonrasında düştü 0 landı
O zaman doktora git canım kimyasal gebelik olmasın allah korusun 7 gün geçtiyse daha belirgin olması lazım moralini bozmak istemiyorum gidebiliyosqn şimdiden bi acile git kan verİnşallah canım ya 7 gün gecikti
O zaman doktora git canım kimyasal gebelik olmasın allah korusun 7 gün geçtiyse daha belirgin olması lazım moralini bozmak istemiyorum gidebiliyosqn şimdiden bi acile git kan ver
Evet yeni bi durum ama ne olduğunu bilmiyorum kan versem çıkarmı onuda bilemiyorumReglinizin gectigi 1 ay boyunca hic pozitif cikmamis miydi peki, sonrasinda sıfırlandiysa bu yeni bir durumdur.
Pandemiden dolayı pek hastaneye girmek istemiyorum bide gebeliğim kanda geç çıkmıştı öncekinde şuanda öyle olursa diyorumO zaman doktora git canım kimyasal gebelik olmasın allah korusun 7 gün geçtiyse daha belirgin olması lazım moralini bozmak istemiyorum gidebiliyosqn şimdiden bi acile git kan ver
Birazdan bi gideyim o zaman canım saolG gizemunsal testte bu şekilde cikanin kanda cikmama ihtmali yok, kanda cikmyorsa da yoktur zten.
Oncekinde ne zaman baktirdiniz da çıkmamıştı? 1 ay gecikmeyle o süreçte kanda hic cikmamasi mümkün değil. Evet belki 1 hafta içinde cikmaz sonra cikar o baska ama 1 ay çıkmaması durumunda bir yanlışlık var..Pandemiden dolayı pek hastaneye girmek istemiyorum bide gebeliğim kanda geç çıkmıştı öncekinde şuanda öyle olursa diyorum
O çizgi mi bükülme yeri mi ?Geçen ay düşük yaptım işin garibi belirtilerim vardı battan 3gün sonra test yaptırmıştım negatif çıkmıştı. kısa bi süre sonra düşük yaptım. Şimdide sersemlik, baş dönmesi, yoğun mide bulantısı, istiğfar, göğüsümde damarlanma ağrı ve hassasiyet başladı. Açıkçası geçen bu kadar yoğun bi belirtim yoktu. İdrar testi yaptım fakat hayalet bi çizgi var. Acaba benmi yanlış gördüm diye 8 kişiye gösterdim baya hayalet ama acaba varmıdır? birde siz bakarmısınız? Bunuda kaybetmek istemiyorum.
adetin 7 gün geçmiş keseyi bile görebilirsin kimyasal gebelikte kese görülmez hcg ise çok yükselmez 4 düşük 4 kürtajdan sonra artık hepsini ezberledimPandemiden dolayı pek hastaneye girmek istemiyorum bide gebeliğim kanda geç çıkmıştı öncekinde şuanda öyle olursa diyorum
Adetim geciktikten 5 ve 8. Gün yaptırmıştımOncekinde ne zaman baktirdiniz da çıkmamıştı? 1 ay gecikmeyle o süreçte kanda hic cikmamasi mümkün değil. Evet belki 1 hafta içinde cikmaz sonra cikar o baska ama 1 ay çıkmaması durumunda bir yanlışlık var..
Tamam canım değerli bilgilerin için çok saol eşim işten gelir gelmez gidicem hastaneyeadetin 7 gün geçmiş keseyi bile görebilirsin kimyasal gebelikte kese görülmez hcg ise çok yükselmez 4 düşük 4 kürtajdan sonra artık hepsini ezberledimSana tavsiyem bi git doktora derim canım yada başka test varsa bide onu yap mesela ben bu ay 3 kere gebelik testi yaptım Bariz bildigin silik çizgi vardı ama gününde adet oldum Suan da adetime baya var ama çok karnım agrıyo ovulasyon takibi yaptım bilmiyorum gebelik mi var ama hem çok üşüyorum belim karnım acayip agrıyo inşallah hamilesindir dua ediyorum senin için riske atma canım git doktora kafan rahatlasın
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahadetin 7 gün geçmiş keseyi bile görebilirsin kimyasal gebelikte kese görülmez hcg ise çok yükselmez 4 düşük 4 kürtajdan sonra artık hepsini ezberledimSana tavsiyem bi git doktora derim canım yada başka test varsa bide onu yap mesela ben bu ay 3 kere gebelik testi yaptım Bariz bildigin silik çizgi vardı ama gününde adet oldum Suan da adetime baya var ama çok karnım agrıyo ovulasyon takibi yaptım bilmiyorum gebelik mi var ama hem çok üşüyorum belim karnım acayip agrıyo inşallah hamilesindir dua ediyorum senin için riske atma canım git doktora kafan rahatlasın
Hayırlı haberlerini bekliyorum canımTamam canım değerli bilgilerin için çok saol eşim işten gelir gelmez gidicem hastaneye
Anladim o zaman simdi oldu, cikmamis olma ihtimali var cunku gec dollenme olmus olma ihtimalinz var, o süreçte dusuge kdr yaklasik 3 hafta boyunca hic test yaptirmamissinz, aslında kanda cikmamis degil, siz o surecte yapmamissinz diye cikmamis. Şimdi bana kalirsa, kaset testle birkac gün takip edin sabahlari yaparak, artıyorsa oyle kan veribAdetim geciktikten 5 ve 8. Gün yaptırmıştım
Adetim 4 gün var sizce hamilemiyimSanki bende gördümadet tarihin ne zaman kaç gün var canım
Hayırlı olsun canım çok belli zaten bi sıkıntı yoksa hamilesin.Adetim 4 gün var sizce hamilemiyim
Inşallah canim ya allah isteyen herkese versin inşallahHayırlı olsun canım çok belli zaten bi sıkıntı yoksa hamilesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?