Bazen düsünmemek gerekiyor biliyorum elde degil ben 10 aydir evliyim evliligimin 2. Ayinda kimyadal gebelik gecirdim. Kafama takmadim olabiliyomus akisina birakicam dedim. Tabiki biraktım mi hayir :) kasımda da takip ettim sonra grip oldum derken gercekten ilac icmeden ayaklanamayacagimi dusundum ve ilac ictim antibiyotik grip ilaclari vs vs serum igne ne gerekiyosa yapmistim sonra kasım botti aralıkta hamileymisim 6 yada 7 ocakda regl olmam gerekiyordu net hatirliyorum 1 ocakda supelenip erken gebelik testi yaptigimda silik gorundu 1 hafta boyunca kimyasal gebelik mi degil mi diye kendimce kontrol etmeye basladim (kimyasal gebelikte kanda cok dusuktu artis olmamisti ve idrar testlerinin hepsi silikti gecikmem olmustu 5 gun ona ragmen silikti ve silik dahada siliklesmeye baslayip yok oldugu gun regl olup pihti seklinde atmistim) neyse onu takip edeyim umutlanmayayim dedim. Sonuc olarwk gecikmem 5 gun olunca gun olunca cizgiler belirgin ve net olunca kan verdigimde gayet guzel sonuclarla gebe oldugumu ogrendim 3 ay olmama 1 hafta kala kalbi ve gelisimi durdu icimde ölmüştü, hap yoluyla devlet hastanesinde dusuk gerceklesti. Doktor kontrollerimi yaptirim duzenli 3 adet gordukten sonra sorun olmadigini ve bebek sahibi olabilecegimi soyleyince doktorum denemeye basladik 2 aydir sonuc alamiyoruz tabi ama nasip olur insallah. Uzun lafin kisasi kafana takmamak surekli takip etmemek ve surekli dusunmemek gerekiyormus hic umudum yokken ve ocakda deneriz tutar belki derken kasimda ictigim ilaclara ragmen araligin sonunda ocagin basinda hamile oldugumu ogrendim. Elde degil asla biliyorum surekli bakmak gormek ogrenmek bilmek ve olsun istiyoruz ama kafa rahat olmayinca olmuyor. Inanin bana bir sorun problem yoksa ortada akisina birakin dusunmeyin 1 bos 1 dolu seklinde iliskiye girin baska bisey dusunmeyin ve afedersiniz ama o an bile dusunmeyin keyfinize bakin ve goreceksiniz mucize gelicek