- 3 Şubat 2021
- 130
- 13
- 18
- Konu Sahibi gizemunsal
-
Sanki bende gördümGeçen ay düşük yaptım işin garibi belirtilerim vardı battan 3gün sonra test yaptırmıştım negatif çıkmıştı. kısa bi süre sonra düşük yaptım. Şimdide sersemlik, baş dönmesi, yoğun mide bulantısı, istiğfar, göğüsümde damarlanma ağrı ve hassasiyet başladı. Açıkçası geçen bu kadar yoğun bi belirtim yoktu. İdrar testi yaptım fakat hayalet bi çizgi var. Acaba benmi yanlış gördüm diye 8 kişiye gösterdim baya hayalet ama acaba varmıdır? birde siz bakarmısınız? Bunuda kaybetmek istemiyorum.
İnşallah canım ya 7 gün geciktiSanki bende gördümadet tarihin ne zaman kaç gün var canım
Gecikme var ama biraz belirgin çıkması lazımdı geç döllenme olabilir canım testi yarın tekrarla koyulasma varsa kan verGeçen ay düşük yaptım işin garibi belirtilerim vardı battan 3gün sonra test yaptırmıştım negatif çıkmıştı. kısa bi süre sonra düşük yaptım. Şimdide sersemlik, baş dönmesi, yoğun mide bulantısı, istiğfar, göğüsümde damarlanma ağrı ve hassasiyet başladı. Açıkçası geçen bu kadar yoğun bi belirtim yoktu. İdrar testi yaptım fakat hayalet bi çizgi var. Acaba benmi yanlış gördüm diye 8 kişiye gösterdim baya hayalet ama acaba varmıdır? birde siz bakarmısınız? Bunuda kaybetmek istemiyorum.
Tamam canım teşekkür ederimGecikme var ama biraz belirgin çıkması lazımdı geç döllenme olabilir canım testi yarın tekrarla koyulasma varsa kan ver
Yok canım zaten şuan bilerek olmsdı beklemiyoduk yani o yüzden pek psikolojik olduğunu düşünmedimO belirtiler bu kadar çabuk olmaz canım. Daha testte bile belli değilken bulantılar, göğüste damarlanma falan yani imkansız bence.. Umudunu kırmak gibi olmasın ama psikolojik olabilir. Bence biraz oluruna bırak, inşallah hayırlısıyla hamilesindir.
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun, bu kadar erken belirti yaşayan kimse görmedim :) testi tekrarla bence bir iki gün sonra..Yok canım zaten şuan bilerek olmsdı beklemiyoduk yani o yüzden pek psikolojik olduğunu düşünmedim
Mutlaka tekrarlıycam geçen ayda gebeymişim 1.5 aylık testte çıkmadı taki düşük yapana kadar. Ve belirtilerim vardı.Anladım canım hakkında hayırlısı olsun, bu kadar erken belirti yaşayan kimse görmedim :) testi tekrarla bence bir iki gün sonra..
Amin canım saolTesti tekrar et canım var gibi duruyor eğer hemen çıktıysa geç döllenme olabilir ilk idrarında bir dene umarım hayırlısyla vardır.
5+1 hamileyim bende daha bulantı yok bende okuyunca dedim bende mi gariplik varO belirtiler bu kadar çabuk olmaz canım. Daha testte bile belli değilken bulantılar, göğüste damarlanma falan yani imkansız bence.. Umudunu kırmak gibi olmasın ama psikolojik olabilir. Bence biraz oluruna bırak, inşallah hayırlısıyla hamilesindir.
Ne zaman düşük yaptınız? Çok kısa bir süre önceyse beta HCG sıfırlanmadığı için testte bu şekilde çizgi görüyor olmanız muhtemel...Geçen ay düşük yaptım işin garibi belirtilerim vardı battan 3gün sonra test yaptırmıştım negatif çıkmıştı. kısa bi süre sonra düşük yaptım. Şimdide sersemlik, baş dönmesi, yoğun mide bulantısı, istiğfar, göğüsümde damarlanma ağrı ve hassasiyet başladı. Açıkçası geçen bu kadar yoğun bi belirtim yoktu. İdrar testi yaptım fakat hayalet bi çizgi var. Acaba benmi yanlış gördüm diye 8 kişiye gösterdim baya hayalet ama acaba varmıdır? birde siz bakarmısınız? Bunuda kaybetmek istemiyorum.
Herkeste olmaya bilir ama benim midem normalde aşırı hassas zaten5+1 hamileyim bende daha bulantı yok bende okuyunca dedim bende mi gariplik varama göğüs hassasiyet felan olabilir belki
Kimyasal gebelik olabilir bahsettiğiniz. Nerde öğrendiniz gebeliği?Mutlaka tekrarlıycam geçen ayda gebeymişim 1.5 aylık testte çıkmadı taki düşük yapana kadar. Ve belirtilerim vardı.
1 ayı geçtiNe zaman düşük yaptınız? Çok kısa bir süre önceyse beta HCG sıfırlanmadığı için testte bu şekilde çizgi görüyor olmanız muhtemel...
Bulantı herkeste farklı başlıyor canım, benim 5-6 hafta arası başlamıştı. Yanilmiyorsam başka bir yerde sigara içtiğini gördüm sanki. Aman diyim, belki önerimi okumak istemeyeceksin ama sigara yüzünden düşük yapan, hatta 6 aylık bebeğini ölü doğuran tanıdıklarım var ve doktorlar direk sigaraya bağladılar.5+1 hamileyim bende daha bulantı yok bende okuyunca dedim bende mi gariplik varama göğüs hassasiyet felan olabilir belki
Hastaneye gittim düşen parçayla birlikteKimyasal gebelik olabilir bahsettiğiniz. Nerde öğrendiniz gebeliği?
1.5 aylık gebelik testte çıkmaması mümkün değil. 6 haftalık oluyor, beta o haftalarda idrarda, kanda her yerde çıkar. Muhtemelen kimyasal yaşadınız.Mutlaka tekrarlıycam geçen ayda gebeymişim 1.5 aylık testte çıkmadı taki düşük yapana kadar. Ve belirtilerim vardı.
OlabilirHerkeste olmaya bilir ama benim midem normalde aşırı hassas zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?