HAMİLEMİYİM LÜTFEN YARDIM EDİN

bende 23de iğne vuruldum 25de aşılama oldu dün kan verdim 36.180 çıktı aynı gün iğne vurulmuşuz, dün öğrenince çok sevindim ama değer düşük mu diye bi korku sardı içimi
Benimde değer düşük diye panik yaptım ama anladığım kadarıyla araştırdım biraz çok yeni olduğu için bence düşük çıkıyor doktora gösterdin mi ben pazartesiyi bekliyorum malesef

Daha 14. Gün regl olucak gibi kasık ağrısı ve gögüste hassasiyet oldu başka hiç bişey olmadı
Maşallah,benimde göğüslerim de acayip ağrı var bugün yürürken bile acıyor yani öyle diyim uçları değil ama yanlari, sizde nasıl göğüs durumu ,bide belimde hafif ağrı var bende en belirgin durum göğüs ağrısı adete 6 gün kala kaset restler de silik çizgi gördüm ama emin olamadım yarın ilk idrarla yenilicem diğer aylardan en çok şüphe ettigim durum bu ay çünkü göğüslerim çok değişik aciyoe

Silik çıktıysa kesin hamilelik var bendede silik hemen çıktı inşallah hamilesinizdir benimde ağrıyor ama uçları değil kasık bel ağrısı oldu dualarım sizinle

Silik çıktıysa kesin hamilelik var bendede silik hemen çıktı inşallah hamilesinizdir benimde ağrıyor ama uçları değil kasık bel ağrısı oldu dualarım sizinle
Benimde uçları değil goguslerimin yan tarafları ağrıyor yürürken bile sizinde mi öyle ? Çıktı ama emin olamadım testler de yanılma olaviliyor ya yarın tekrar yapcam bakalım nasıl cikcak bı belimin ağrısı farklı adet olcakken agiran bel gibi değil bide göğüslerim biraz çelişkiye düşürdü o kadar freely test markası ile 5-6 kere yaptım hepsinde silik çizgi var sabahki daha belirgin ama diğerleri birikmiş beklemiş idrar değildi hiç saniim ondan ,tüm testler yanilamaz sanırım dimi

Bence yanılmaz ama kanda ver mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…