- 7 Aralık 2024
- 19
- 11
- 26
-
- Konu Sahibi xxxmucizebeklxx
Benimde değer düşük diye panik yaptım ama anladığım kadarıyla araştırdım biraz çok yeni olduğu için bence düşük çıkıyor doktora gösterdin mi ben pazartesiyi bekliyorum malesefbende 23de iğne vuruldum 25de aşılama oldu dün kan verdim 36.180 çıktı aynı gün iğne vurulmuşuz, dün öğrenince çok sevindim ama değer düşük mu diye bi korku sardı içimi
Ay ne güzel hamileisniz masallahh
Ay ne güzel hamileisniz masallahhbelirtileriniz nelerdi , bu defer adet gecikince mi çıktı je zaman ci
Daha 14. Gün regl olucak gibi kasık ağrısı ve gögüste hassasiyet oldu başka hiç bişey olmadıAy ne güzel hamileisniz masallahhbelirtileriniz nelerdi , bu defer adet gecikince mi çıktı je zaman cikti
Maşallah,benimde göğüslerim de acayip ağrı var bugün yürürken bile acıyor yani öyle diyim uçları değil ama yanlari, sizde nasıl göğüs durumu ,bide belimde hafif ağrı var bende en belirgin durum göğüs ağrısı adete 6 gün kala kaset restler de silik çizgi gördüm ama emin olamadım yarın ilk idrarla yenilicemDaha 14. Gün regl olucak gibi kasık ağrısı ve gögüste hassasiyet oldu başka hiç bişey olmadı
Silik çıktıysa kesin hamilelik var bendede silik hemen çıktı inşallah hamilesinizdir benimde ağrıyor ama uçları değil kasık bel ağrısı oldu dualarım sizinleMaşallah,benimde göğüslerim de acayip ağrı var bugün yürürken bile acıyor yani öyle diyim uçları değil ama yanlari, sizde nasıl göğüs durumu ,bide belimde hafif ağrı var bende en belirgin durum göğüs ağrısı adete 6 gün kala kaset restler de silik çizgi gördüm ama emin olamadım yarın ilk idrarla yenilicemdiğer aylardan en çok şüphe ettigim durum bu ay çünkü göğüslerim çok değişik aciyoe
Benimde uçları değil goguslerimin yan tarafları ağrıyor yürürken bile sizinde mi öyle ? Çıktı ama emin olamadım testler de yanılma olaviliyor ya yarın tekrar yapcam bakalım nasıl cikcak bı belimin ağrısı farklı adet olcakken agiran bel gibi değil bide göğüslerim biraz çelişkiye düşürdü o kadar freely test markası ile 5-6 kere yaptım hepsinde silik çizgi var sabahki daha belirgin ama diğerleri birikmiş beklemiş idrar değildi hiç saniim ondan ,tüm testler yanilamaz sanırım dimiSilik çıktıysa kesin hamilelik var bendede silik hemen çıktı inşallah hamilesinizdir benimde ağrıyor ama uçları değil kasık bel ağrısı oldu dualarım sizinle
Bence yanılmaz ama kanda ver mutlakaBenimde uçları değil goguslerimin yan tarafları ağrıyor yürürken bile sizinde mi öyle ? Çıktı ama emin olamadım testler de yanılma olaviliyor ya yarın tekrar yapcam bakalım nasıl cikcak bı belimin ağrısı farklı adet olcakken agiran bel gibi değil bide göğüslerim biraz çelişkiye düşürdü o kadar freely test markası ile 5-6 kere yaptım hepsinde silik çizgi var sabahki daha belirgin ama diğerleri birikmiş beklemiş idrar değildi hiç saniim ondan ,tüm testler yanilamaz sanırım dimi
Yarın sabah da yapayım da bir test çıkarsa pazartesi veririm nasipseBence yanılmaz ama kanda ver mutlaka
evet hamilelik var dedi 3ay dufaston kullanmamı söyledi daha çok yeni dediBenimde değer düşük diye panik yaptım ama anladığım kadarıyla araştırdım biraz çok yeni olduğu için bence düşük çıkıyor doktora gösterdin mi ben pazartesiyi bekliyorum malesef
Yarın sabah da yapayım da bir test çıkarsa pazartesi veririm nasipsenegatif görmekten de korkuyorum
hepimzin tek korkusu inşallah hamilesindirYarın sabah da yapayım da bir test çıkarsa pazartesi veririm nasipsenegatif görmekten de korkuyorum ya
Sağlıkla gelsin inşallahevet hamilelik var dedi 3ay dufaston kullanmamı söyledi daha çok yeni dedi
Yarın sabah da yapayım da bir test çıkarsa pazartesi veririm nasipseBence yanılmaz ama kanda ver mutlaka
Benim konuma da bakar mısınız rica etsem hamiellik ile ilgilievet hamilelik var dedi 3ay dufaston kullanmamı söyledi daha çok yeni dedi
Nwreden bakacağımı bulamıyorumYarın sabah da yapayım da bir test çıkarsa pazartesi veririm nasipsenegatif görmekten de korkuyorum
Benim konuma da bakar mısınız rica etsem hamiellik ile ilgili
Etiketliyim bir saniyeNwreden bakacağımı bulamıyorum