hamilemiyim lütfen yardım edin

Hgs çektirdiniz mi aceba, merak ettim ?

Hgs çektirdiniz mi aceba, merak ettim ?
benden öyle birşey istemedi gittim sorunumu anlattım bir tane biyokimyasal geçirdiğimi söyledim beklemek istemiyorum ne yapabiliriz dedim çatlatma iğnesi daha sonra aşılama dedi bu ay çatlatma işlemi için önce yumurtalık büyütme ignelerimi oldum yeterli olgunluğa gelinse sağ 19 sol 18 idi benim çatlatma iğnemi oldum sonra 3 gün her akşam ilişkiye girdik uma günü kan testi vericem nasılse bakalım sonuç ne çıkacak dua edin kızlar

İnşallah güzel haber alırsınız ama eğer olmazsa çektirmenizi öneririm ertelemeyin.

Çok doğru bayram sonrasini bekleyecektim ama bugün gideceğim galiba neyi bekliyorum ki sanki teşekkürler

İnşallah güzel haber alırsınız ama eğer olmazsa çektirmenizi öneririm ertelemeyin.
Doktoruma sordum eger aşılama yapılacak olursa mecbur yapılacak bir işlem ancak çatlatmada önermiyoruz dedi biyokimyasal bir düşük oldugu için kanalla ilgili bir sıkıntı olmadıgını olmaz diye düşünüp istememiş sayenizde öğrendim bende bunu çok teşekkür ederim

Çok doğru bayram sonrasini bekleyecektim ama bugün gideceğim galiba neyi bekliyorum ki sanki teşekkürler
yaaaa dimi o kadar çok sevindim ki canım git ne bekliyoruz ki bende böyle düşünmüştüm bize yaz olur mu rabim hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin isteyen herkese :)

yaaaa dimi o kadar çok sevindim ki canım git ne bekliyoruz ki bende böyle düşünmüştüm bize yaz olur mu rabim hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin isteyen herkese :)
Doktora gittim hiçbir sorun olmadığını söyledi ama 2 aydır neden olmadığını bilemiyorum belki eşimle gitmeliyiz birde o görünmeli gerçi bu ay 2 günde bir ilişki ye girmeyi denedik önceki aylar hergun du belki de sperm kalitesi düşüyordu bakalım bu ay da olmazsa beraber doktora gideriz galiba
İsteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Allah

bir gün dinlenmeli yapmalısınız bende ilk istediğimiz zaman her gün ne bileyim iki güne bir yapmayı nedeyin birde adet oldugunuz tarihten adet döneminide içerisine kadar 15-16-17 günleri takip edin ovülüasyon kitleri var onardan alın yumurta çatlamanızı takip edin ayağa kalkmadan ayaklarınzı yukarda bi 5 dk tutun uyuyun sabaha kadar birde şekilde deneyin nacizane tavsiyem ben böyle yapınca biyokimyasalı tutturduk

Teşekkürler bu dediklerinizin aynısıni bu ay deniyorum hayırlısı bakalım birde.hamilelik belirtisi olarak akıntı yazanlar bu akıntı tam olarak nasıl oluyor bende epey bir.akinti var ovulasyon çoktan bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…