- 25 Ocak 2010
- 1
- 0
-
- Konu Sahibi karamelek2009
merhba arkadaşalr lütfen yardımcı olun bana.. kimseyle paylaşamıyorum sizinle paylaşıyorum ltfen yardım edın bana.. benım sorum su olucak.. adetımın bıtımınden 3 4 gun sonra erkek arkadaşımın boşalan spermleri elime bulaştı ve ben yakalşık 15 20 dakika sonra elimi vajinama sürdüm ve hamile olmaktan korkuyorumm.. böle birşey yaptıgım ıcınde utanaıyorumm
merhaba hemşerim 1.si utanılacak bişi sayılmaz 2.si hamile kalmannnn çok ama çok zor hatta imkansız nezaman oldu bu olay 72 sat içindeyse ilaçlar var onlaedan kullan
merhaba kızlar ben bır cocuk annesıyım ıkııncıye anne olucam ısallah benım son fat tarıhı 19aralık bugun doktora gıttım ultrasonla baktı goremedı vajınal ultrasonla baktı kucuk bır kese var ama adet tarıhıne gore kucuk dedı tahmınen 20 gunluk dedı tam bellı degılmıs sımdılık bır hafta sonra gel bakalım dedı eger buyume varsa tamam gebesın dedı ama cok korkuyorum ya baska bısey varsa
çok korkuyorum. adetimin gelmesine dort gun var ama ben baya stres yaptım şimdi gelmezse stresten gelmeycek ve ben ıyıce korkacagımm
adet donemıme yakın goguslerımde agrı olurdu ama sımdı o yok... ve hamılelık belırtılerı nedır ılk gnlerde cıkrmı