Hamilemiyim ella hap sonrası gebelik testi

konur_06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2023
20
0
1
28
18 Temmuz Salı bir ilişkim oldu korunmasızdı içeri boşalmadı beş dk sürdü çektikten on dk sonra kendi kendini tatmın ederek boşaldı. Normalde adeti düzenli biriyim 23 temmuzda adet tarihimdi. Eğer zevk suyundan hamile kalırsam diye korkup 20 Temmuz Perşembe sabah onda Ella hap içtim 48. saatten az biraz önce. Felaket mide bulantısı baş ağrısı yaptı bende. Ve 23 Temmuz şiddetli karın ağrısı ile damlar tarzda yoğun ve sıvı bir kanama ile uyandım dayanamadım parol içtim akşama doğru hafifledi kesilecek gibi sonraki günler devam etti 26 sına kadar ama normal adetim gibi beş gün sürmedi ama adet gibiydi yoğunluğu son günler kahverengi parçalar koparak oldu. Şimdi ara ara mide bulantılarım devam ediyor. Hamilemiyim sizce ilk test 31 temmuzda. Erken oldu diye iki gün daha bekledim testi 2 ağustosta yeniledim silik bir çizgi var gibi kuruma cizgisimidir ?

Eklentiler

• IMG_5426.jpeg
    268,4 KB · Görüntüleme: 269
  • IMG_5425.jpeg
    228,9 KB · Görüntüleme: 272
Çizgi var gibi ama yarin sabah tekrar deneyin yada idrarda çıkarsa kan testinde haydi haydi çıkar test verin kafanız rahat olsun

Bu silik çizgi ne kadar bir zamanda çıktı

Bugün sağlık kabininde verdim orda sonuç veremiyoruz kayıt yapılmadığı için ama sonucunuz negatif dediler. Ne kadar doğru bilmiyorum ordan çıkan sonuçta gidip bir hastanede vermem gerek ama Buda kayda geçeceği için korkuyorum. Aslında işte adet olmuşsunuz ama ilacın yan etkisi bukadar sürmeyebilir yani mide bulantısı stresten de olabilir dediler. Psikolojik olarak böyle kasıklarım gergin ama hareketlilik var gibi. Uydum hayatımda bir kere şeytana. Allahım affetsin.

İnşallah ama böyle bir hata bir daha yapmayın evleneceğiniz insan değilse hem ahiretinizi hemşeri bu dünyanızı yazık ediyorsunuz ayrıca yarın öbürgün bir evladınız olsa onun yüzüne nasıl bakarımı da düşünün lütfen

Hepsini düşünüyorum merak etmeyin. Kimseye anlatamamaktan yoruldum. Sadece… bir nefes deliği arıyorum…

Belkide düşük yaptiniz. Aslinda 2 teste bozuk gibi. Ama bozuk olsa bile 2 nci cizgiyi niye cikarsin. En iyisi kan verin

Sağlık kabininde kan verdim negatif dediler dün de hızlı gebelik testi aldım tek çizgi. Biraz rahatlayınca stresim geçince mide bulantımda yok oldu gitti. İki gündür normalmiş gibi yaşamaya çalışıyorum bir sürpriz olmazsa eğer. Sadece bir hafta daha bekleyip kan testini yenilicem

Bulantiya bağlı kalmayın o çok sonraları olursa oluyo. Tek çizgi ise de yok demek ki stres yapmamaya çalışın. Adet süresini etkiler.

Kaç gündür akıntı ve bacak ağrısı çekiyorum adet olcam sanıyorum olamıyorum ella sonrası tam adet günümde kanamam olması beni yanıltıyor ilaçtan dolayı mı adetim mi ara kanama mı neydi o çözemedim bi çözebilsem zaten rahatlıktan çünkü tam adet beklediğim gün kanamam oldu

Sağlık kabininde sadece negatif veya pozitif diyebiliyoruz dedi hastanede vermedim veremem de

Adet gununde adet olmuşsun kan vermişsin negatif. Daha ne bekliyorsun gökyüzünde bulutlar yıldızlar hamile değilsin felan mi yazsin ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…