- 25 Şubat 2019
- 113
- 90
- 28
- 37
- Konu Sahibi 123456789A
-
Ayy canim benim nasıl mutlu oldum.
Evicap zinco clomen ve incir kullandi.
Yarını bekliyorum.
Allah razi olsun canım.
Dr.bizede öyle dedi aşılama bile olmaz dediler.
Herşey nasip kısmet.
Peki göğüslerinde şişlik varmıydı benimler hafif hafif elleyince açıyor.
Evt herseyin basi duaaaa canim
Peki kaç ay eşin ilaç kullandı.
Kaç haftaliksin canim.
bütün doktorlar olmaz dese bile tıbba gore Rabbim ol emrini verdikten sonra olmayacak hicbirsey yok arkadaşım. Dua ve sabırla inşallah...
Benim adetten once siserdi hassas olurdu hatta koltuk altima doğru bi sancı olurdu o bile olmadi beklenen adet gününü geçtikten bir kac gun sonra şişmeye hassaslasmaya başladı.
Bu arada akıntı oldumu bende çokkk sarımtrak oluyor valla seni sıktım ama merak ediyorum.
Ozaman bende yapayim sarımsaklı yoğurt.
Biz daha 1 ay kullandık sanırım çok havaya girdim benn:))
Yarını gelmezse bir kaç gün daha bekleyip test alirim artık.belimde sizi şeklinde arada ağrı olmaya başladı
Herşeyin hayırlısı diecek başka bisey yokki
Idrar testi yaptin mi arkadasim.Kizlar hala bende gelen giden yok arada bir kaşık ve belime ağrı giriyor cokk merak ediyorum bebis varmi azcik biseyler soylesenizzzzama yoktur ya hep negatifi gordum cunku
Idrar testi yaptin mi arkadasim.
Bende kendi kendime beklenen adetten 3 gun once yap da gör negatifi de rahatla demiştim sonra oturda ağla demiştimYok canım çalıştığım için yapmadım.
Ama cumaya kadarda bekliyim diorum
Bir yanım yap gitsin dior.
Valla ne karışık bisey.
Hissettiğin bisey varmi
Bende kendi kendime beklenen adetten 3 gun once yap da gör negatifi de rahatla demiştim sonra oturda ağla demiştim
Sonra yaptim testi bakan göz kör olur öyle silik çizgi çıkmıştı heyecandan ağladım bu sefer
Darısı başına inşallah canım.
Şu forumda mi en hissiz insan benimdir canım o yüzden pek birşey diyemem ama akıntım var dedin ya belki olabilir diyebilirim. Inşallah vardir da güzel haberler yazarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?