bence kan sonucunu bekleyin en sağlıklısıMerhaba hanımlar cumartesi günü erken gebelik testi yapmıştım pozitif çıkmıştı bugün kan verdim tekrar test yaptım T bölgesinin dip kısmında çizgi çıktı ama tam emin olamadım görenler yardımcı olabilir mi hamilemiyim?
inşallah pozitifsinizdirMerhaba hanımlar cumartesi günü erken gebelik testi yapmıştım pozitif çıkmıştı bugün kan verdim tekrar test yaptım T bölgesinin dip kısmında çizgi çıktı ama tam emin olamadım görenler yardımcı olabilir mi hamilemiyim?
Ben çizgi göremedim maalesef. T bölgesinde dipte gördüğün her testte oluşuyor. Kan sonucunu beklemen en doğrusu olacaktır. Umarım güzel haberler alırsın :)Merhaba hanımlar cumartesi günü erken gebelik testi yapmıştım pozitif çıkmıştı bugün kan verdim tekrar test yaptım T bölgesinin dip kısmında çizgi çıktı ama tam emin olamadım görenler yardımcı olabilir mi hamilemiyim?
Hala bekliyorum sağlık ocağında vermiştim çıkmadı
Sağlık Ocağında sonuç ertesi gün çıkıyorHala bekliyorum sağlık ocağında vermiştim çıkmadı
Ne çıktııHala bekliyorum sağlık ocağında vermiştim çıkmadı
Ne çıktıı
Gerçekten üzücü, testlerin hatalı sonucundan kaç kadın hayal kırıklığı yaşıyor. Size pozitif çıkaran test hangi markaydıSonucumu göstermeye gitmedim ama hamile değilim evde iki kez kaset test yaptım onlarda da negatif çıktım