Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm gecikme bir hafta olduktan sonra yap hiç birinde çizgi yokHamilemiyim cizgi cok cok ince ayrica yavas yavas cikti ortaya 10 15 dk sürdü tamamen görünmesi normalmi adetime 6 gün var
Bu yumurtlama testi değil mi ben öyle biliyorum sankiHamilemiyim cizgi cok cok ince ayrica yavas yavas cikti ortaya 10 15 dk sürdü tamamen görünmesi normalmi adetime 6 gün var
Hayir test buBu yumurtlama testi değil mi ben öyle biliyorum sanki
Yokmu? Nasil yok görünüyor ya xizgilerYok cnm gecikme bir hafta olduktan sonra yap hiç birinde çizgi yok
Solda hcg yazıyorBu yumurtlama testi değil mi ben öyle biliyorum sanki
En alttaki sabah yapildi diger ikisi öglenden sonra1 test dağıllmış geçersiz 2 teste cizgi gördüm hemen mi cıktı 3 negatif duruyor
Evet 6 gün var daha adetimeBence var gibi ama adetine daha varsa
Bence var benim daha da silik tiEvet 6 gün var daha adetime
Evet 6 gün var daha adetime
Bence hamileyim karnimda batmalar oluyor degisik yani hic olmazÇubuk testlerde kuruma çizgisi daha belli oluyor genelde. Bana kuruma çizgisi gibi geldiler, zaman geçmiş. Ne kadar aralarla yaptınız testi
Kan testi verin kesin olsun o zaman idrar can sıkıyor böyle. İnşallah güzel haberdirBence hamileyim karnimda batmalar oluyor degisik yani hic olmaz
Anlamam ama bebik hamilelik lafını duyunca koştumm.. İnşallah hamilesinizdirHamilemiyim cizgi cok cok ince ayrica yavas yavas cikti ortaya 10 15 dk sürdü tamamen görünmesi normalmi adetime 6 gün var
Kuruma çizgileri bunlar idrarın bitiş yerinde diğer taraf ile renk farkı var bendede çok oluyor. En iyisi başka marka ile tekrar deneyin testiHamilemiyim cizgi cok cok ince ayrica yavas yavas cikti ortaya 10 15 dk sürdü tamamen görünmesi normalmi adetime 6 gün var
Çubuk testlerde kuruma çizgisi daha belli oluyor
Bende hic olmuyo kuruma cizgileri csnm bembeyaz kaliyor bu markadaKuruma çizgileri bunlar idrarın bitiş yerinde diğer taraf ile renk farkı var bendede çok oluyor. En iyisi başka marka ile tekrar deneyin testi
Burda kan alinmiyor malesef ingilteredeyim benKan testi verin kesin olsun o zaman idrar can sıkıyor böyle. İnşallah güzel haberdir