• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim? Cizgi cok cok ince Resimli

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Takitoki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
2.252
999
123
37
Hamilemiyim cizgi cok cok ince ayrica yavas yavas cikti ortaya 10 15 dk sürdü tamamen görünmesi normalmi adetime 6 gün var

Eklentiler

• 20201202_193237.webp
    20201202_193237.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 341
1 test dağıllmış geçersiz 2 teste cizgi gördüm hemen mi cıktı 3 negatif duruyor

Çubuk testlerde kuruma çizgisi daha belli oluyor genelde. Bana kuruma çizgisi gibi geldiler, zaman geçmiş. Ne kadar aralarla yaptınız testi

Ben adetime 7 gün kala yapmıştım hiç çıkmadı bugün 2 gün geçti iki tane yaptım ikisi de çift çıktı birazcık silik ama belli bence senden en azından birkaç gün adet gününün geçmesini bekle canım
Evet 6 gün var daha adetime

Hamilemiyim cizgi cok cok ince ayrica yavas yavas cikti ortaya 10 15 dk sürdü tamamen görünmesi normalmi adetime 6 gün var
Anlamam ama bebik hamilelik lafını duyunca koştumm.. İnşallah hamilesinizdir 🌺 Allah bana da ilk önce evlenmeyi nasip etsin 😀 çok istiyorum yaa öyle böyle değil 🙈

Kuruma çizgileri bunlar idrarın bitiş yerinde diğer taraf ile renk farkı var bendede çok oluyor. En iyisi başka marka ile tekrar deneyin testi

Back
X