Bunun baska bi aciklamasi yok bence kesin hamilesin kendini alistrsn iyi olur :)[/QUOTEbişey daha sormak istiyorum sendede oldumu böyle guruldamalar falan
Canım ya bişey daha sormak istedim sendede böyle adet olcakmış gibi karın gurultun olmuşmuyduBunun baska bi aciklamasi yok bence kesin hamilesin kendini alistrsn iyi olur :)
Selam canım naptin test yaptın mi merak ettimArkadaşlar burda bikaç yere yazdım ama cvb bulamadım konu açmaya karar verdim benim adetim 7 gün geçmiş durumda ama bugüne kadar hiç bir belirtim yoktu sadece uyku basıyodu bugün göğüslerim hassas uçlarında koyulaşma var ve sık idrara çıkıyorum test yapmayada korkuyorum çunku 6 senedir uğraşıyorum ve çok istiyorum sureklide negatif sonuç aldığım için test yapmıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz
İdrarda ikinci çizgi çok dikkatli bakınca anca gorunuyo yarın kan ver em bakalım inşallah alırım hayırlı haberiSelam canım naptin test yaptın mi merak ettim
Sence normalmi 10 geçmesine rağmen çizginin bariz gorunmemesi gerçi hamilelik belirtilerini yaşıyorum goğsum şiş karnımda goğuslerimde yeşil damarlar belirginleşti iyice çok az bulantı oluyo gün boyu başım donuyo falan ayyy bilemedim ki canım yaa kafayı yicemSelam canım naptin test yaptın mi merak ettim
Ay çok sevindim silik se büyük bi ihtimal hamilesin belki geç döllenme olmuştur canım hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorumSence normalmi 10 geçmesine rağmen çizginin bariz gorunmemesi gerçi hamilelik belirtilerini yaşıyorum goğsum şiş karnımda goğuslerimde yeşil damarlar belirginleşti iyice çok az bulantı oluyo gün boyu başım donuyo falan ayyy bilemedim ki canım yaa kafayı yicem
Maalesef negatif butun hayaller yerle birAy çok sevindim silik se büyük bi ihtimal hamilesin belki geç döllenme olmuştur canım hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum
Maalesef negatif butun hayaller yerle bir
Hamile olmadığımamı uzuleyim 13 gündür adet olamıyorum onamı uzuleyim şaşırdım kaldım aksilikya eşimde yanımda yok evde tek başıma kendi kendimi yiyorumüzüldüm yaa ama hayırlısı inşallah en kısa zamanda hamile olursun evet beklemek zor biliyorum ama asla ümidini kaybetme ya bilmiyorum faydası olurmu ama bana vesile oldu ve tabi ki artık rabbim olmasını istedi olmuştu ama ben hamile kalmadan Afyon'a Kaplıcalara gitmiştim ve ondan sonra hamile kaldım yani bi vesile dediğim gibi şifa lı su neyse umarım tez zaman da hayırlı haberlerini alırız
Keşke eşin yanında olsaydı ama sabır hep dua et ve bi doktora görün bişey soracam neden daha önce tüp bebek düşünmedinHamile olmadığımamı uzuleyim 13 gündür adet olamıyorum onamı uzuleyim şaşırdım kaldım aksilikya eşimde yanımda yok evde tek başıma kendi kendimi yiyorum
İşinden dolayı yanımda olamadı oda çok üzgün daha önce maddiyat yüzünden deneyemedim tüpün şimdide çok korkuyorum ama mecbur denicez artık daha fazla beklicek halim kalmadıKeşke eşin yanında olsaydı ama sabır hep dua et ve bi doktora görün bişey soracam neden daha önce tüp bebek düşünmedin
Evet bencede dene ama inşallah gerek kalmaz bidaha ki aya hamile kalırsın canımİşinden dolayı yanımda olamadı oda çok üzgün daha önce maddiyat yüzünden deneyemedim tüpün şimdide çok korkuyorum ama mecbur denicez artık daha fazla beklicek halim kalmadı
merhabalar belirtilere hoşgeldinkızlar merhaba aranıza yeni katıldım size bikaç sorum olacaktı... bu ay ilk defa ovülasyon testi kullandım gün aşırı ilişkiye girdik yumurtalama döneminde. çift çizgiyi gördüğüm günde yine ilişkiye girdik.daha sonra çizgiler silikleşince çalışmaları bitirdik.şimdi adetime 6 gün var akıntım var üzerimde ağırlık var sürekli uykum geliyor işyerinde bilgisayar başında neredeyse uyuycam o durumdayım baş ağrısı ve dizlerimde de ağrı var onun dışında sol göğsümde bikaç gün öncesine kadar ağrı sızı mevcuttu şuan geçti..sizce bunlar belirti mi yoksa benim kuruntularım mı ?
haklısınmerhabalar belirtilere hoşgeldin
ilk olarak inşallah hamişsindir fakat bu belirtiler bazen psikolojik oluyor hatta çogunlukla ne zamanki belirtilere gözleri yumup umursamaz olduğun beklemediğin an cocuk sahibi olmuş burdaki annecikler ben okuduğum kadarıyla söyluyorum yoksa anne değilim bende beklemedeyim:)