Hamilemiyim bilemedim

Arkadaşlar merhaba bende birşey sormak istiyorum benim durumunda ol var mı bu benim ikinci gebeligim ilki kalp atışı yoktu alındı ve tekrar hamileyim pazartesi doktora gittim hafif kahve rengi akıntı vardı doktor düşük tehdidi var dedi Son regli 30 Aralık benim Hesaplıyorum 6 haftalık çıkıyor ama doktor pazartesi muayene etti kese çok küçük ve 4 haftalık tahminen dedi nasıl oluyor bu bilgilerinize ihtiyacım var
canim gec dollenme olmus olabilir hemen telas yapma

Amin canim butum bebis isteyenlere ve bekleyenlere bagislasin ins . Bu arada bende cok meraklandim yaa testi yapar yapmaz haberini bekliyorum :)) bide biseybdaha soyliycem illa iki cizgide cok net olmasina gerek yok biri silik olsa bile hamilesin hani ikinci cizgi az bsey bile gozukse yeterlii :) bide yaptktan snra biraz bkle hemen ckmaz snra umtszluga kapilma hamile deglm die :)
Sağol canım eğer alırsam müjdeli haberi hemen yazıcam buraya

5 tl 10 tl farknetmyr bnim yaptgm testte 3 bcuk tl di . İns hamilesndr ama 4 gun gecms ckmasi lazmdi anlamadm :/
:KK43: ozaman ölesine bir gecikme yaşıyorum bu konuda çok araştırma yaptım bazılarının idrarda çok geç çıkıyormuş. bende kendimi böyle avutuyorum kırmızıları görene kadar:) ama tabi hakkımda hayırlısı
ama belirsizlikten nefret ediyorum eğer hamile değilsem hasta olayım ya

:KK43: ozaman ölesine bir gecikme yaşıyorum bu konuda çok araştırma yaptım bazılarının idrarda çok geç çıkıyormuş. bende kendimi böyle avutuyorum kırmızıları görene kadar:) ama tabi hakkımda hayırlısı
a
bazilarinin gec cikiyorsa git bi kan testi yaptir bu belirsislikle yasanmazz :/

bazilarinin gec cikiyorsa git bi kan testi yaptir bu belirsislikle yasanmazz :/
adet döngüm 28 ve hep böle ben bir gün önce olurdum sadece okadar bir gün değil bir saat geçtiğini bilmem bu yaşıma kadar. yumurtalıklarımın kontrolu yapıldı tertemiz demişti doktor kist falan yok onu biliyorum ama kan testi içinde bğiraz bekliyim diyorum ya idrar negatif ya şimdi kendimi umutlandırmak istemiyorum ne bileyim aman allahım kimseye yaşatmasın bu durumları tüm hamişler şip şak öğrensin sonuçları:)

Bende senin gibi ilk aylardan itibaren çok istedim çocuğum olsun ama en buyuk sebep stres onun için fazla strese girmemeye çalış oluruna bırak biliyorum çok zor ama bak bana 6 sene oldu sebepsiz infertilide yüzünden bu ayda 8 gün geçince umitlendim ama cesaret edip test yapamıyorum
inşallah hamilesinizdir bunu kendimden çok siizn için istiyorum rabbim bu süreçte yardımcınız olsun :) hayırlı haberler beklıyoruz:)

Bilmiyorum ilk bebegimi kaybettim buda böyle olur diye korkuyorum ama bnm mide bulantısı hiç birşey im yok sadece gögüslerimde sızı var o kadar Coraspın 100 ve progestn kullanıyorum şuan da
sende pıhtılaşmamı var canım

Ayy ben hala test yapmadım ben alamıyorum etrafımızda eczane yok eşimde sağolsun bu aralar çok stresli olduğu için unıtmuş onada küstüm zaten kendimde çatlıcam meraktan beklemedeyim ptesi kaldı galiba kan testi veririm diye düşünüyorum

Ayy ben hala test yapmadım ben alamıyorum etrafımızda eczane yok eşimde sağolsun bu aralar çok stresli olduğu için unıtmuş onada küstüm zaten kendimde çatlıcam meraktan beklemedeyim ptesi kaldı galiba kan testi veririm diye düşünüyorum
Valla saka gibisin :KK70: meraktan olmuyormusun :)

5+4 yani 6 haftalik hamilesin eger hamileysen keseyide gorursun 2 hafta snrada kalp atisini duyarsin :))
İnşllh canım ya hiç adet olcakmışım gibi bi his yok arada bi karnım gurulduyo hani böyle adet olacağın zamanlarda olurya öyle ağrı falan bişey yok

İnşllh canım ya hiç adet olcakmışım gibi bi his yok arada bi karnım gurulduyo hani böyle adet olacağın zamanlarda olurya öyle ağrı falan bişey yok
Bunun baska bi aciklamasi yok bence kesin hamilesin kendini alistrsn iyi olur :)

X