Hamilemiyim bilemedim

Omrum08

Şükürler olsun sana Rabbim...
Kayıtlı Üye
2 Mart 2013
276
163
Arkadaşlar burda bikaç yere yazdım ama cvb bulamadım konu açmaya karar verdim benim adetim 7 gün geçmiş durumda ama bugüne kadar hiç bir belirtim yoktu sadece uyku basıyodu bugün göğüslerim hassas uçlarında koyulaşma var ve sık idrara çıkıyorum test yapmayada korkuyorum çunku 6 senedir uğraşıyorum ve çok istiyorum sureklide negatif sonuç aldığım için test yapmıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

Yok canım ya 30 31 günde gelir adetim nu sefer böyle olunca heveslendim doğal olarak
6 senedir ilk defa mı geçikti canım adetın duzenlyse ve ilk defa geçilme yaşadysan ben şüphelen derim.....bide bende ilk zamanlar çok baş dönmesi oluyodu sarhoş gibiydim.ama yinede kişiden kişiye değişebilir.........

İlk evlendiğimde olmuştu sadece onuda yeni evli oluşuma yormuştum benim normalde adetm yaklaşırken karın ağrım goğus sancım falan olur bu sefer yok bide ctesi akşamı başım döndü sürekli uykum geliyo

Agiz tadi degisikligi uyku basmasi ilk belirtiler olur genelde,goguslerdeki sislik ve uclarin koyulasmasi bulantilar kasik agrilari vb arkasindan gelir,genede test yapin tabi

Canm bnce ilk iş yarn bi test al ve yap snrda bizi bilglendir :) :* inş bebişin seninledir canm

Bende hep negatif sonuç alıyodum hamile kaldığımda sırf egolarımı tatmin etmek için , o negatif testlerin acısını çıkarmak için bi sürü test yaptım oturdum o iki çizgiyi izledim. Daha bir hafta gecikmiş adetin testte çıkmaz . Çıksada ikinci cizgi çok soluk belli belirsiz çıkar. En güzeli kan testi kesin sonuç.

Bende söylenen hiç bir belirti yoktu sadece göğüs Şişliği vardı bende adet olamiyorum diyordum bide aşırı stres iş yapmak istemiyordum.baska hiç bi belirti yoktu.Adetim 10 gün geçince test aldım çift çizgi cikti

He
Hepsi var tabi psikolojikde olabilir bilemiyorum ptesiye kadar olmassam şayet kan testi vericem
yaşadığınız durumların hepsi hamilelik belirtisi. iki hamileliğimde de ilk belirtim uyku haliydi. bence cesaretinizi toplayıp test yapın. adetiniz de çok gecikmiş. güzel haber için neden pazartesiyi bekleyeceksiniz ki :) inşallah hamilesinizdir.

Öyle gerçekten eşime söyledim alcak işten gelirken bakalım benim alma imkanım yok şu an

Benimde bugün 8. Gün oldu göğüslerim hassas uykum geliyo bide sende adet olcak gibi karın ağrısı ve guruldama gibi şeyler var mıydı bende her ay olurdu ama bu ay yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…