- Konu Sahibi suskun hatun
Bu ilk 5 dakikalık fotoğraf zaten 5-10 dkyı geçince bakmıyorumBana kuruma çizgisi gibi geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ilk 5 dakikalık fotoğraf zaten 5-10 dkyı geçince bakmıyorumBana kuruma çizgisi gibi geldi
Sağol canımmaşallah canım :)
TeşekkürlerHamilesiniz hayırlı olsun canım tebrik ederim.
Canım var tabi anniiş merhaba diyo bu testi regliniz geçince mi yaptınız veya kaç gün vardı?1 incisi bu
Tebrikler birşey sorucam ağız kuruluğu oldumu sizdeTeşekkürler
Olabilir gününüz gecikiyorsa bi idrar testi yapinKızlar merhaba benim de 2 gündür süt beyazı bi akıntım var sizce olabilir mi 25 gündür falan korunmuyoruz
Daha günüme de 6 gün varOlabilir gününüz gecikiyorsa bi idrar testi yapin
Günün geçsin tekrar idrar testi yapıp ona göre kan verirsinizDaha günüme de 6 gün var
Teşekkür uGünün geçsin tekrar idrar testi yapıp ona göre kan verirsiniz
Bekleyebilirsen birazdaha bekleyin sonra kan testi ver idrar testi yapabilirsiniz inşallah güzel sonuçlar alirisnizMerhaba kızlar
Bir şey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim ne yapacağımı bilemedim.
Son adet başlangıç tarihim 22 ocak
ilk korunmasız ilişkimizi 12 şubat ta yaşadık.
19 şubatta adet olmam gerekiyordu ama 3 gün geçti dün ve bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.
Adet belirtilerim yok. Göğüs uçlarım biraz hassas, kasık batması ve şişlik var.
Sizce durum nedir benim gibi bu durumu yaşayan var mı lütfen fikir verip yardımcı olursanız çok sevinirim
9. Günde cikmasi erken sanki ya biraz daha bekle sonra testi tekrarla çok erken yapmışsın testiçok teşekkür ederim canım. ilişki sonrası 9.günüm adetimde 3 gün gecikti normalde gecikme olmaz 1 gün sapma olur genelde erken gelir. akıntımda fazlasıyla var bilemedim çok da heycanlıyım
teste erken sanırım dimi
içime su serptin canım çok teşekkür ederim bi kaç gün daha bekleyip yapayım ozaman. adet olmam lazımdı normalde gecikmesi de inşallah bu yüzdendir.9. Günde cikmasi erken sanki ya biraz daha bekle sonra testi tekrarla çok erken yapmışsın testi
Guzel haberlerini bekliyorum 1 hafta 10 gün kadar bekle bakalım nasipiçime su serptin canım çok teşekkür ederim bi kaç gün daha bekleyip yapayım ozaman. adet olmam lazımdı normalde gecikmesi de inşallah bu yüzdendir.
inşallah canım bekliycez artık inşallah bi aksilik olmazGuzel haberlerini bekliyorum 1 hafta 10 gün kadar bekle bakalım nasip
günaydın canım gecikme de 4. günüm korunmasız ilişki yaşayalı da 10 gün oldu heyecanla bekliyorumGuzel haberlerini bekliyorum 1 hafta 10 gün kadar bekle bakalım nasip
Günaydın güzel haberlerini bekliyoruz Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa süredegünaydın canım gecikme de 4. günüm korunmasız ilişki yaşayalı da 10 gün oldu heyecanla bekliyorum