- 27 Ekim 2011
- 371
- 74
- 318
- Konu Sahibi suskun hatun
amin canımGünaydın güzel haberlerini bekliyoruz Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa sürede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canımGünaydın güzel haberlerini bekliyoruz Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa sürede
ben 3 adet gebelik testi yaptım üçüde silik çizgi çıktı fakat net bişey anlamak için kan testi vermeniz gerekir evde yapılan testler yanıltabilir . kan verdim sonuç negatifti :)Kızlar iki tane test yaptım biri silik çıktı digeride aynı mi hamilemiyim değilim anlayamadım kan testine gitmelimiyim sizce
Verdim pozitifben 3 adet gebelik testi yaptım üçüde silik çizgi çıktı fakat net bişey anlamak için kan testi vermeniz gerekir evde yapılan testler yanıltabilir . kan verdim sonuç negatifti :)
EvetTebrikler birşey sorucam ağız kuruluğu oldumu sizde
Tebrik ederimmVerdim pozitif
Süt beyazı ama nasıl akintiKızlar merhaba benim de 2 gündür süt beyazı bi akıntım var sizce olabilir mi 25 gündür falan korunmuyoruz
Teşekkürler ederim hatta tekrarlandı dün sağlık ocağında tekrar pozitif çıktı Rabbim herkese nasip etsinTebrik ederimm
Evet kan testi de yapilda iki kere pozitif çıktıEvet hamilelik var gözüküyor tebrik ederim
Amin inşallah sağlıkla ilerler umarımSüt beyazı ama nasıl akinti
Teşekkürler ederim hatta tekrarlandı dün sağlık ocağında tekrar pozitif çıktı Rabbim herkese nasip etsin
Testi adet öncesi mi sonrası mi yaptınızHamilemiyim
KokusuzSüt beyazı ama nasıl akinti
Teşekkürler ederim hatta tekrarlandı dün sağlık ocağında tekrar pozitif çıktı Rabbim herkese nasip etsin
Birini adet önce si yaptım silik çıktı diğerini adetim 1 gün geçtikdi ama yine de kan testine giitimTesti adet öncesi mi sonrası mi yaptınız
Yapışkan mi peki adet tarihin geçidi miKokusuz
Evet iç çamaşırımda yapıştı kaldı daha 4 gün varYapışkan mi peki adet tarihin geçidi mi
Var gibi gözüküyor gününüz gecti miEki Görüntüle 3209261
Kızlar ilk 5 dkkda silik bir çizgi çıktı. Sizce hamilemiyim?
Var gibi duruyor resimde kan verinEki Görüntüle 3209261
Kızlar ilk 5 dkkda silik bir çizgi çıktı. Sizce hamilemiyim?
Geçmedi hatta uygulamaya göre 5 gün ama benim tahminime göre 3 gün var. 2 gündür yerleşme kanaması yaşıyordum. Kan testi verdim pozitif İnşaAllah tutunur Allahim isteyen herkese nasip etsinVar gibi gözüküyor gününüz gecti mi
Verdim hamileyimVar gibi duruyor resimde kan verin
Tebrik ederim inşallah sağlıklı ilerlerGeçmedi hatta uygulamaya göre 5 gün ama benim tahminime göre 3 gün var. 2 gündür yerleşme kanaması yaşıyordum. Kan testi verdim pozitif İnşaAllah tutunur Allahim isteyen herkese nasip etsin