- 16 Şubat 2023
- 68
- 18
- 3
- 27
- Konu Sahibi suskun hatun
Bir de hiç meyve yemem sevmem yani ama canım aşırı derecede çilek yemek istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kaşık ağrısı bulantı bel ağrısı bide akıntı vardı süt rengiBugünden önce belirtiniz var mıydı
Akıntı böyle beyaz yapışık gibi miydi bir se sürekli mi geliyorduEvet kaşık ağrısı bulantı bel ağrısı bide akıntı vardı süt rengi
Siz hamile misiniz ? Belirtileriniz var miTestleri atar mısın
Evet ama rengi süt beyazı şu bir haftadır falan geliyor ara araAkıntı böyle beyaz yapışık gibi miydi bir se sürekli mi geliyordu
Teşekkür ederimEvet ama rengi süt beyazı şu bir haftadır falan geliyor ara ara
Önemli değilTeşekkür ederim
Adet tarihim 23 Şubat bekliyorum inşallah hamileyimdir sizSiz hamile misiniz ? Belirtileriniz var mi
İlk yaptığım 5.6 dakika sonra çıktı diğeri hemen çıktıAllahım hayırlısını versin canım ama bu artimed testler beni çok şaşırtı,hemen kan ver için rahatlasın.kaç dakikada çıktı testler
İnşallah hamilesinizdir adet takvimine gore 4-5 gündür gecikmem var flo uygulamasına göre bugün adet olmam lazımdı olmadım kasık batmalari şu 3 gündür çok fazla ve göğüs hassasiyeti ama hala adet olmadımAdet tarihim 23 Şubat bekliyorum inşallah hamileyimdir siz
Benim bugün olamasi gerekiyor du birde benim adetim geleceğinde 1 gün önce lekenme oluyor du ara ara ama olmadiAdet tarihim 23 Şubat bekliyorum inşallah hamileyimdir siz
Ovulasyon testi ile takip ettiniz miBenim bugün olamasi gerekiyor du birde benim adetim geleceğinde 1 gün önce lekenme oluyor du ara ara ama olmadi
Evet bende kullanıyorum o uygulamayı inşallah vardır cnmİnşallah hamilesinizdir adet takvimine gore 4-5 gündür gecikmem var flo uygulamasına göre bugün adet olmam lazımdı olmadım kasık batmalari şu 3 gündür çok fazla ve göğüs hassasiyeti ama hala adet olmadım
Test yaparsanız çıkar inşallah hamilelik vardırİnşallah hamilesinizdir adet takvimine gore 4-5 gündür gecikmem var flo uygulamasına göre bugün adet olmam lazımdı olmadım kasık batmalari şu 3 gündür çok fazla ve göğüs hassasiyeti ama hala adet olmadım
Evet uygulma kullanıyorum flo diyeOvulasyon testi ile takip ettiniz mi
İnşallah hamilelik vardır test yapmistim 2 gün önce ve çok az silik çıkmıştı birdaha da yapmadım bekliyorum bakalimEvet bende kullanıyorum o uygulamayı inşallah vardır cnm
Ne zaman yumurtlama günü görünüyordu acabaEvet uygulma kullanıyorum flo diye
İnşallah çıkar bugün yada yarın test yapicam negatif çıkacak diye korkuyorumTest yaparsanız çıkar inşallah hamilelik vardır
Şubat 2Ne zaman yumurtlama günü görünüyordu acaba