- 16 Şubat 2023
- 68
- 18
- 3
- 27
- Konu Sahibi suskun hatun
Belli olmuyor en umutsuz zamanında çıkıyorYarın yada bu akşam nasipse yapicam pek umitlenmiyorum ama negatif görecek bu gözler yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belli olmuyor en umutsuz zamanında çıkıyorYarın yada bu akşam nasipse yapicam pek umitlenmiyorum ama negatif görecek bu gözler yine
Haklısın nasip bakalım inşallah vardırBelli olmuyor en umutsuz zamanında çıkıyor
Bende normal regl sancısı çekiyorum dünden beri idrar testi yaptınız mı?kızlar benımle aynı durumu yaşayanlar varmı acaba şöyle ki,
ben 23 ocakda hsg cekıldım tüplerım acıktı buarada ben pcossum ama adetlerım duzenlıdır doktorum bu ay dınelnemem gerektığını söyledı çatlatma iğnesı tedavısıne baslıycaktık sonrasında adetıme yaklaşık 30 ocakda bır adet sanıcısı gıbı bır agrı cektım cok fecıydı (normlade böyle bır sey yasamadım) sonraasında şubat 8 indede basım okadar dönduki yere düştüm bır yere tutmadan kalkamadım sıcaklandım sonra üşüme geldı enterasan seyler yaşadım o sırada ara ara kasık batmalarım vs seyler oldu sadece (16 şubatta da adet gunum bu arada) 16 şubat geldı yanı dun herhangı bırsey olmadı adet olamdım sadece ara ara adet olucakmısım gıbı sızı oldu ve kasıklarımda doluluk ve batma oldu bugun ayın 17 sı kasık batmalarımdan harıç hiç bir şey yok
Benım gibi böyle duurmlarla karşılaşan varmı yada fıkrnızı alabılırmıyım?
Bende normal regl sancısı çekiyorum dünden beri idrar testi yaptı
hıc yapmadım acıkcası bıraz daha gecmesını beklıyorumBende normal regl sancısı çekiyorum dünden beri idrar testi yaptınız mı?
Biraz bekle test yap canımkızlar benımle aynı durumu yaşayanlar varmı acaba şöyle ki,
ben 23 ocakda hsg cekıldım tüplerım acıktı buarada ben pcossum ama adetlerım duzenlıdır doktorum bu ay dınelnemem gerektığını söyledı çatlatma iğnesı tedavısıne baslıycaktık sonrasında adetıme yaklaşık 30 ocakda bır adet sanıcısı gıbı bır agrı cektım cok fecıydı (normlade böyle bır sey yasamadım) sonraasında şubat 8 indede basım okadar dönduki yere düştüm bır yere tutmadan kalkamadım sıcaklandım sonra üşüme geldı enterasan seyler yaşadım o sırada ara ara kasık batmalarım vs seyler oldu sadece (16 şubatta da adet gunum bu arada) 16 şubat geldı yanı dun herhangı bırsey olmadı adet olamdım sadece ara ara adet olucakmısım gıbı sızı oldu ve kasıklarımda doluluk ve batma oldu bugun ayın 17 sı kasık batmalarımdan harıç hiç bir şey yok
Benım gibi böyle duurmlarla karşılaşan varmı yada fıkrnızı alabılırmıyım?
2-3 gun beklıyım ozaman belkıde adet olucamBiraz bekle test yap canım
Birazdaha gecmesini bekleyin o zaman inşallah Allah nasip ederhıc yapmadım acıkcası bıraz daha gecmesını beklıyorum
Hamilesin tebriklerr benim testime de bakar mısınız kızlar var gibi miiHamilemiyim
Heyecandan resim eklemeyi unutmuşumHamilesin tebriklerr benim testime de bakar mısınız kızlar var gibi mii
Hamileyim pozitif çıktı kan testiBir de hiç meyve yemem sevmem yani ama canım aşırı derecede çilek yemek istiyorum
naptın cnm cıktımı sonuç?Tabiki hemen yazacağım buraya
Çıktı pozitifnaptın cnm cıktımı sonuç?
ya cok sevindim canım hayırlısı olsun .değer kaç? iki ğün sonra tekrar yaptırÇıktı pozitif
2 binlerdeya cok sevindim canım hayırlısı olsun .değer kaç? iki ğün sonra tekrar yaptır
2069 çıktı2 binlerde
Bana kuruma çizgisi gibi geldiHeyecandan resim eklemeyi unutmuşum
maşallah canım :)2 binlerde