Hamilemiyiimmmmmmm

Bi buna duyar kasışmamıştı şu sitede çok şükür o da oldu.

Bir kereyle hamile kalmamış işte kadın. Doktorlar bile iki günde bir ilişki tavsiye ederken televizyondaki örnekler hiç bir şey ispatlamaz.
Aslinda mumkun ben 3 kere gebe kaldim biri dusukle sonuclandi.2 cocugum var.3 unde de tek iliskide hamile kaldim.annem de boyleymis.korunuyorum cok dikkatliyim sma hadi hamile kalirsam diye baya korkarim ben mesela

Bütün diziler
Bir dizide filmde evlilik dışı ilişki varsa anında kadın hamile kalır. Tek gece, tek atış ve yüksek ihtimalle bakireyken.
:) Onu referans almiş sanırım arkadas

Ben de direk onu düşündüm :)
Eğer tlc deki "hamile olduğumu bilmiyordum" isimli realty programı değilse kesinlikle o dizilerdir.. :KK48:

Aslinda mumkun ben 3 kere gebe kaldim biri dusukle sonuclandi.2 cocugum var.3 unde de tek iliskide hamile kaldim.annem de boyleymis.korunuyorum cok dikkatliyim sma hadi hamile kalirsam diye baya korkarim ben mesela

Az kaldı delircem. Normal şartlarda her insan tek ilişkide hamile kalır zaten. Diğer arkadaşların dediği gibi, spermler birikip beklemiyor ya da bebeğin bir ilişkide kolu bir ilişkide bacağı oluşmuyor. Siz fazla doğurgan bir kadın olabilirsiniz ama bu bebek isteyen çiftlere önerilenin iki günde bir ilişki olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bu kızcağız da tek seferde hamile kalmamış işte. Daha çok sevişmesi lazım. Zaten 20'li yaşlarında evli bir çift normal şartlarda 40 gün beklemez sevişmeyi. Durum anormal işte.

Eşimle 10 aralıkta birlikte olduk adetim 1 hafta gecikti idrar testi Yaptım çıkmadı sonra defalarca kan verdim 7 günde 1, 20 günde 1,
5 kere belki daha fazla kan verdim hep değerler 1.20 çıktı daha sonra aradan bir ay geçti bir daha kan verdim yine 1.20 değerim 2 defa adette oldum ama çok az geldi. Daha sonra kadın doğuma gittim ultrasondan bakarmısınız diye baktı bişey yok dedi kanda artış olmayınca görünmez dedi bana yardımcı olun psikolojim bozuldu iyice bir ay icindede hic bi birliktelik olmadi kendimizi oraya odakladik Hamile olma ihtimalim varmı..??
Hamileyseniz cin doğurmanız gerekir

Hamile değilsiniz. Çok istediğiniz ve stres yaptığınız için böyle olmuştur. Kısmet değilmiş bu sefer..

Az kaldı delircem. Normal şartlarda her insan tek ilişkide hamile kalır zaten. Diğer arkadaşların dediği gibi, spermler birikip beklemiyor ya da bebeğin bir ilişkide kolu bir ilişkide bacağı oluşmuyor. Siz fazla doğurgan bir kadın olabilirsiniz ama bu bebek isteyen çiftlere önerilenin iki günde bir ilişki olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bu kızcağız da tek seferde hamile kalmamış işte. Daha çok sevişmesi lazım. Zaten 20'li yaşlarında evli bir çift normal şartlarda 40 gün beklemez sevişmeyi. Durum anormal işte.
Dediginiz dogru konu sahibi bu kadar isteyen bir insan olarak daha sik iliskiye girmeliydi ama tabi biz bilemeyiz ozelini kimbilir neden.
Bu arada ben 3unde de ilk denemede hamile kaldim demek istedim :) haklisiniz herkes de tek iliskide hamile kalir zaten

Ev tipi test negatif.kan negatif ve regl olmussunuz.
Yumurtlama gununuzu takip edip duzenli ilişkiye girerek deneyin derim bu kadar istiyorsaniz.
Kan negatif diyorken regl olmuşken nasil duzundunuz ki bebek var diye

Benim eltimin amcasinin kizinin kardeside boyleydi hamileligi boyunca her ay adet oldu ilk 2 3 ay kirk kere gitti doktora gozukmedi ultrasonda. Esi kizdi sonra dahaa kac kere gidicez doktora hamile degilsin iste diye. Artik 6. Ayda cocuk tekmeliyo diyordu bizde deli diyorduk meger hamileymis hakikatten 3 ay sonra dogum yapti. Bence hamilesin.

Konu sahibi arkadaşım sen hamile kalmaya mi çalışıyorsun yoksa gerçekte erkek arkadasi ile birlikte olduktan sonra hamile kalmaktan korkan ve bunu takıntı haline getirmiş genç bir kardeşimiz misin?

Ay kahkaha attım resmen gece gece :D alemsiniz vallahi :D 4 haftada tamamladın tamamladın çocuğu sonra bi de düşük falan tehlikesi olur yarım kaldı çocuk :D

Konu sahibi arkadaşım sen hamile kalmaya mi çalışıyorsun yoksa gerçekte erkek arkadasi ile birlikte olduktan sonra hamile kalmaktan korkan ve bunu takıntı haline getirmiş genç bir kardeşimiz misin?
Hani bazıları yazıo sevgilimle sürtündüm hamile miyim yada bekaretim bozuldu dienler aynı o konular gibi olmuş değerlerin 7 günde değişmez bir ilişkiyle gebe kalınmaz şak die millet yıllarca ugrasıo
Benim de bu aklıma geldi.
Evlilik dışı ilk deneyimlerde bu tarz korkular oluyor. Onların yaptığı panik tecrübeli bir kadına çok komik geliyor ama anlayabiliyorum en azından. Konu sahibi de aynı sevgilisiyle korunmasız ilişki yaşamış genç/tecrübesiz bir arkadaş gibi davranmış.

Konu sahibi hamile kalmaya çalışmıyor
Hamile kalmaması gerektiği için bu kadar test yaptırmış, takıntı haline getirmiş

Bence evli falan değil biriyle birlikte olmuş acaba hamile miyim diye kafasına takmış işte

Eşimle 10 aralıkta birlikte olduk adetim 1 hafta gecikti idrar testi Yaptım çıkmadı sonra defalarca kan verdim 7 günde 1, 20 günde 1,
5 kere belki daha fazla kan verdim hep değerler 1.20 çıktı daha sonra aradan bir ay geçti bir daha kan verdim yine 1.20 değerim 2 defa adette oldum ama çok az geldi. Daha sonra kadın doğuma gittim ultrasondan bakarmısınız diye baktı bişey yok dedi kanda artış olmayınca görünmez dedi bana yardımcı olun psikolojim bozuldu iyice bir ay icindede hic bi birliktelik olmadi kendimizi oraya odakladik Hamile olma ihtimalim varmı..??

1.20 negatif yani gebelik kesinlikle yok.

Olmasini istiyosun anliyorum seni am yok tatlim malesef onümuzdeki aylara bakin derim. Kanda deger 5in üstünde olursa hamilesin

Bir yorumda yaşının genç olduğundan bahsetmişsin ablacım çok gebe kalmak istiyorsan yumurta takibi yapabilmek için kitler satılıyor onlardan al , takibini yap ve o günlerde birlikte ol, bu şekilde şansın çok artacaktır.Yaşın çok genç Allahtan bir mani olmadıkça çok yakında hamile kalabilirsin.

Back
X