- 21 Şubat 2017
- 340
- 189
- 103
- 31
- Konu Sahibi DURU_SU_3333
-
Konuyu yanlış yere yazdığımı sonradan farkettim kusura bakmayın. İnşallah dediğiniz gibi olurEvet, testlerde sıkıntı görülüp sapa sağlam doğan bebekler var. Konuyu doğru yere açarsanız ya da sitede bu gibi durumları araştırırsanız, çoğu kişinin başına gelip ama sağlıklı dünyaya gelen bir çok bebek var.
sanırım testin adı amniyosentez di. Teşekkür ederim fikriniz için.Testin teknik adı ne
Zeka testi duymadım ama bazı testler sonucu zeka geriliği tespiti olabiliyor
Bu testlerin çoğu olasılık testleridir
Yani araştırmalara göre şu şu değerleri böyle olanların 100 tanesinde 8 inde hastalık görülür der
92 si sağlıklı 8 i sağlıksız mesela sizinkinin 92 sağlıklıdan biri olma ihtimali de var 8 sağlıksızdan biri de der doktor
Tabii olasılıklar benim açıklamada yazdığım gibi basitçe değil ama anlamı bu
evet ikili tarama da riskli demişler. tekrardan tahlil istemişler.Zeka testi dediginiz ne oluyor? 2 li taramalardan mi bahsediyorsunuz?
Yurt dışına gönderilen test var (harmony)evet ikili tarama da riskli demişler. tekrardan tahlil istemişler.
Bu testi bi araştıralım. Teşekkür ederimYurt dışına gönderilen test var (harmony)
%99 doğru sonuç veriyor.
Arkadaşınızın kafası netleşmiş olur.
sanırım testin adı amniyosentez di. Teşekkür ederim fikriniz için.
Biz de şu an dediğiniz testi araştırıyoruz doktor bakıyoruz. İnşallah güzel sonuçlanır.O test güvenilirliği yüksek bir testtir
Zira çocuk ile aynı hücrelere sahip sıvıdan yapışır yani anne kanına dayanmaz
Umarım herşey güzel sonuçlanır
Ben de öyle düşünüyorum. eskiden bu kadar sık kontrol yoktu kimsenin sıkıntı stresi olmuyordu. Ben de çocuk istiyorum Allahın izniyle ama böyle şeyler duyunca insan tereddüt ediyor. Hele ki en yakınında.. İnşallah hiçbir sorunu çıkmayan çocuklardan biri olur onunki de. Teşekkür ederim yorumunuz için biraz olsun içi rahatladı şu an :)Bebeğini hiçbir koşulda aldırmak istemeyen kişinin bu testleri yaptırmasını çok mantıksız buluyorum. Çünkü zeka geriliğine anne karnında yapacak bir şey yok. Kadın boş yere Doğuma kadar stres oluyor bebek de aşırı etkileniyor bundan.
Yaptırmayın. Arkadaşınıza da söyleyin gönlünü ferah tutsun. Benim çevrem de zeka geriliği denip de hiçbir sorunu olmayan çocuklarla kaynıyor.
harmony yaptıracakmış. Bakalım sonuç güzel çıkar inşallah.2 li 4 lü taramada risk cikarsa cok sallamasin risk cikanlarin cogu saglikli bebek cikiyo..ama amniyonsentezde sorun cikiyosa kesin dogrudur...amniyonsentez en guvenilir olani...guvenilirlik payi yuzde 99.5...bi de kan testi var harmony prenatal o da yuzde 99 guvenilir...
Benim 2 li 3 lü hep riskliydi. hatta ultrasonda yok çentik var ,yok gelişimi geri amniyosentez yaptır dedi durdu. Maşallah çok akıllı oğlum varevet ikili tarama da riskli demişler. tekrardan tahlil istemişler.
peki siz amniyosentez yaptırdınız mı ?Benim 2 li 3 lü hep riskliydi. hatta ultrasonda yok çentik var ,yok gelişimi geri amniyosentez yaptır dedi durdu. Maşallah çok akıllı oğlum var
bu arada Allah bağışlasın :) İnşallah bizimki de akıllı sağlıklı olur :)Benim 2 li 3 lü hep riskliydi. hatta ultrasonda yok çentik var ,yok gelişimi geri amniyosentez yaptır dedi durdu. Maşallah çok akıllı oğlum var
2 li taramada riskli çıkıp saglikli fogum yapan çok kisi var. Insallah hayirlisi olur.evet ikili tarama da riskli demişler. tekrardan tahlil istemişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?