E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
bak sen bu rahim ağzı olayını çok takıyosun. ya serklaj yapılır istirahat edersin. benim arkadaş geçen ay doğurdu aynı senin gibi rahim ağzı yetmezliği vardı. bide çift rahimi vardı önce ameliyat oldu sonra hamile kaldı ve doğurdu hiçbir problemde yaşamadı allaha şükür.
evet canım haklısın, ama serklaja rağmen erken doğum yüzünden bebeğini kaybeden arkadaşları görünce ister istemez evham yapıyorum..
bir de dr bana çok evham yapıyorsun,çok araştırıyorsun dedi ve 3 gün sonra bebeklerimi hiç bir belirti yokkken doğurup kaybettim..Mezara gömdüm ya..senağlama senağlamaBu acıya nasıl katlandım,nasıl hala dik durabiliyorum bilmiyorum ,ama tekrar aynı şeyi yaşamamak için elimden geleni yapmak istiyorum..bazıları diyor ki serklaj çözüm olmayabiliyor..daha da hassaştım bu konuda sanırım.. artık olabilcek en kötüleri de düşünüp ona göre önlem almak istiyorum..her hafta bebeklerimin mezarına gidip mezar taşını temizliyorum..onlarla hiç bir zaman bir fotoğrafım olmayacak,hiç bir zaman okula gönderemeyeceğim..Hiç bir zaman mezarlarına gidip dua etmekten başka bir şey gelmeyecek elimden..sadece ağlamaktan ve onları özlemekten başka..
bu yüzden böyle bir ruh hali içindeyim işte..ilk bebeklerim mezarda..Allah aynı acıyı göstermesin...