Hamilelikte uyku

bericeay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
29
13
38
35
Birçok yazı okudum ve cok şaşırdım, hamileligimin 18. haftası ve ben ilk günden bu yana normalden daha fazla uyuyorum hele ki ilk üç ay gözlerimi acamiyrdum. Şu aralar yine biraz daha iyi. Böyle problem yaşayanlar var mı , ya da bu bir problem mi acaba ?

evet canım bunu birçok hamile yaşıyor. ben işyerinde birçok kez masada uyuya kaldım. korkulacak birşey veya problem değil. hamileliğin doğasında var uyku

Teşekkür ederim hayal_masal :) girdim herkes uykusuzluktan şikayet edince ben tam tersi olunca korktum bir an

Teşekkür ederim hayal_masal :) girdim herkes uykusuzluktan şikayet edince ben tam tersi olunca korktum bir an
2017 nisan anneleri diye bi grup var sende sanırım nisan annesi olacaksın. istersen gruba gel biz orada herşeyi konuşuyoruz. ve bi şekilde birbirimizin derdine sevincine ortak oluyoruz

Kadınlar Klubüne yeni üye olduğum için orayı nasıl bulacağımla ilgili de pek bir fikrim yok. Yardımcı olursan sevinirim bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…