İnternetten hava yollarının hamile yolcu bilgilerine bakmanızı öneririm. Zira tüm istekleri orada yazıyor.Kızlar acil bi bakar mısınız. Ablam 30 haftalık hamile ve uçağa binip yanıma gelecek. Doktor onayı da verildi fakat rapor 1 hafta geçerli oluyormuş. Burdan tekrardan rapor alma şansı var mı. 32. Haftada tekrar geri dönecek. Rapor yenilenebiliyor. Yani bi sıkıntı yoksa tekrar ikince rapor alınabiliyor mu. Bilgi verir misiniz lütfen
Merhaba,bende 31. Hafta oldum Ailemin yanına gelmiştim şimdi İstanbul'a döneceğim. Ve rapor filan alamadım. Yani almasam bana kim soracak diye düşünüyorum. Çünkü geldiğim zaman 27 HAFTAYDİM hiçbir görevli rapaorun var mı diye sormadı. Rapor almadan bineceğim,en son ki kontrolimde risk filan yok dendi ama uçakta rapor isteme olayıni bilmiyordum. Şimdi de raporu almam için özele gitmem lazım. Bence görevliler sormaz bile . Sorsa da 26 .hafta der geçerim . Benim mevcut haftami onlar nasıl bilecek.İnternetten hava yollarının hamile yolcu bilgilerine bakmanızı öneririm. Zira tüm istekleri orada yazıyor.
Raporu doktor uygunsa verir doğru lakin her hava yolunun kuralları farklı.
Bir de bazı özel hastaneneler veya bazı doktorlar takipli hastası değilse rapor vermeye yanaşmıyor verebilir de vermeyebilir de
Pegasus 36. Haftaya kadar herhangi bir belge istemeden yolcuyu kabul ediyor, ama THY hafta sınırı koyuyor ve rapor olsa dahi kabul etmiyor. Firmaya göre değişir.
Her firmanın farklı politikası var ben pegasus ile gittim sorun olmadı. Diğerlerinin sayfasında farklı haftalardı bi bak :)Merhaba,bende 31. Hafta oldum Ailemin yanına gelmiştim şimdi İstanbul'a döneceğim. Ve rapor filan alamadım. Yani almasam bana kim soracak diye düşünüyorum. Çünkü geldiğim zaman 27 HAFTAYDİM hiçbir görevli rapaorun var mı diye sormadı. Rapor almadan bineceğim,en son ki kontrolimde risk filan yok dendi ama uçakta rapor isteme olayıni bilmiyordum. Şimdi de raporu almam için özele gitmem lazım. Bence görevliler sormaz bile . Sorsa da 26 .hafta der geçerim . Benim mevcut haftami onlar nasıl bilecek.
Merhaba,bende 31. Hafta oldum Ailemin yanına gelmiştim şimdi İstanbul'a döneceğim. Ve rapor filan alamadım. Yani almasam bana kim soracak diye düşünüyorum. Çünkü geldiğim zaman 27 HAFTAYDİM hiçbir görevli rapaorun var mı diye sormadı. Rapor almadan bineceğim,en son ki kontrolimde risk filan yok dendi ama uçakta rapor isteme olayıni bilmiyordum. Şimdi de raporu almam için özele gitmem lazım. Bence görevliler sormaz bile . Sorsa da 26 .hafta der geçerim . Benim mevcut haftami onlar nasıl bilecek.
Ben pegasusta çalışıyorum. Raporsuz ben almıyorum arkadaslar bazı şeyler sizin ve bebek için önemli. O basınçla hersey olabilir bunu nasıl riske alabiliyorsunuz . Ben gittim birsey olmadi ne demek. Ben ucurmuyorum zaten 31+6 sonrasını kesinlikle almiyorumHer firmanın farklı politikası var ben pegasus ile gittim sorun olmadı. Diğerlerinin sayfasında farklı haftalardı bi bak :)
Valla beni almışlardıBen pegasusta çalışıyorum. Raporsuz ben almıyorum arkadaslar bazı şeyler sizin ve bebek için önemli. O basınçla hersey olabilir bunu nasıl riske alabiliyorsunuz . Ben gittim birsey olmadi ne demek. Ben ucurmuyorum zaten 31+6 sonrasını kesinlikle almiyorum
Gözünden kaçmıştır, karnınız küçüktür. Ben her hamile gördüğüme soruyorumValla beni almışlardırapor soran da olmadı ama ben almıştım sorarlar diye
Defalarca hamileyken yolculuk yaptım, farklı havayolu şirketleriyle ve farklı illere. Soran da oldu sormayan da. Kısacası bol şeyler giyin.Merhaba,bende 31. Hafta oldum Ailemin yanına gelmiştim şimdi İstanbul'a döneceğim. Ve rapor filan alamadım. Yani almasam bana kim soracak diye düşünüyorum. Çünkü geldiğim zaman 27 HAFTAYDİM hiçbir görevli rapaorun var mı diye sormadı. Rapor almadan bineceğim,en son ki kontrolimde risk filan yok dendi ama uçakta rapor isteme olayıni bilmiyordum. Şimdi de raporu almam için özele gitmem lazım. Bence görevliler sormaz bile . Sorsa da 26 .hafta der geçerim . Benim mevcut haftami onlar nasıl bilecek.
Bende öyle düşünüyorum,görevli sorsa bile 26.hafta der geçerim . Elinde ultrason aleti ile bakacak değil yaDefalarca hamileyken yolculuk yaptım, farklı havayolu şirketleriyle ve farklı illere. Soran da oldu sormayan da. Kısacası bol şeyler giyin.
Şöyle bir durum da var doktor risk yok raporu verse bile uçakta ki basınç aynı basınç bişey olacaksa 27-35 hafta öncesinde de iki haftalıkken de olur. Bence bu uygulama da hata var . Ya hiç almicak ya herkesi alacakBen pegasusta çalışıyorum. Raporsuz ben almıyorum arkadaslar bazı şeyler sizin ve bebek için önemli. O basınçla hersey olabilir bunu nasıl riske alabiliyorsunuz . Ben gittim birsey olmadi ne demek. Ben ucurmuyorum zaten 31+6 sonrasını kesinlikle almiyorum
Sence oni doktorlar bilmiyor mu da 32 hafta en son haftada yasaklıyorlar.Şöyle bir durum da var doktor risk yok raporu verse bile uçakta ki basınç aynı basınç bişey olacaksa 27-35 hafta öncesinde de iki haftalıkken de olur. Bence bu uygulama da hata var . Ya hiç almicak ya herkesi alacak
Hangi basınçla? Kabin içi basınç zaten yeryüzündeki basınç seviyesine göre ayarlanmıyor mu ki, çok az fark var diye biliyorum bu da anne ve bebek açısından risk taşımıyor. Hamilenin çok ileri düzeyde kalp ve tansiyon hastalığı varsa o zaman risk taşır uçaktaki o az basınç farkı. Ben hamilelerin ileri haftalarda binememe sebebini herhangi bir doğum ihtimaline karşı önlem diye biliyordum.O basınçla hersey olabilir bunu nasıl riske alabiliyorsunuz
Herseyi geçelim o daracık alanda , saglik hizmetinin sınırlı alanında doğum riskini göze almak mantıklı mı?Hangi basınçla? Kabin içi basınç zaten yeryüzündeki basınç seviyesine göre ayarlanmıyor mu ki, çok az fark var diye biliyorum bu da anne ve bebek açısından risk taşımıyor. Hamilenin çok ileri düzeyde kalp ve tansiyon hastalığı varsa o zaman risk taşır uçaktaki o az basınç farkı. Ben hamilelerin ileri haftalarda binememe sebebini herhangi bir doğum ihtimaline karşı önlem diye biliyordum.
Bizde zaten armut topluyoruz kocaman karın kocaman ağız yüz ve 26.haftalik öyle mi .Bende öyle düşünüyorum,görevli sorsa bile 26.hafta der geçerim . Elinde ultrason aleti ile bakacak değil yarapor alma durumum yok olsa alirdim.
Adamların götünden kural uydurmadigina yemin edebilirim ama size ispatlayamam . NeyseDefalarca hamileyken yolculuk yaptım, farklı havayolu şirketleriyle ve farklı illere. Soran da oldu sormayan da. Kısacası bol şeyler giyin.
Bizde zaten armut topluyoruz kocaman karın kocaman ağız yüz ve 2
Kalp hastası için herhangi bir önlem yok ama gebe doğurur diye risk almıyorlar.Hangi basınçla? Kabin içi basınç zaten yeryüzündeki basınç seviyesine göre ayarlanmıyor mu ki, çok az fark var diye biliyorum bu da anne ve bebek açısından risk taşımıyor. Hamilenin çok ileri düzeyde kalp ve tansiyon hastalığı varsa o zaman risk taşır uçaktaki o az basınç farkı. Ben hamilelerin ileri haftalarda binememe sebebini herhangi bir doğum ihtimaline karşı önlem diye biliyordum.
Pazar uçuşum var devlet hastanesi randevu yok. Özele gitsem muayene ücretleri 2.000 olmuş . Ne yapayım siz söyleyin zorla uçak biletine para harcadimAdamların götünden kural uydurmadigina yemin edebilirim ama size ispatlayamam . Neyse
Acılı deneyebilirsin yardımcı olurlar. Onuda gectim cidden konu rapor değil 32 haftadan sonra ciddi boyutta riskli.Pazar uçuşum var devlet hastanesi randevu yok. Özele gitsem muayene ücretleri 2.000 olmuş . Ne yapayım siz söyleyin zorla uçak biletine para harcadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?