• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte suyun gelmesi anormal mi?

Yasminiesa

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2024
2
0
1
25
36 haftalık hamileyim
Kaynanam dün eşime 'Suyun gelmesi çok iyi değil.' gibisinden bir muhabbet yapmış
(şu ânı kastetmiyor doğum zamanını kastediyor)

İlk hamileliğim araştırıyorum sürekli.
Benim bildiğim Suyun gelmesi = Doğumun başladığına işaret
Açılma vs. sebebiyle amniyotik sıvı otomatik olarak akıyor.
Durum bundan ibaret değil mi?
Farklı bir olayı mı var bunun? Ya da ben mi yanlış biliyorum?

Hani herkeste su gelmez ya da nişan düşmez muhabbeti var duydum onu da gelen suya da 'İyi değilmiş su gelmesi' olayını ilk defa duydum

Bilgisi olanlar aydınlatabilir mi lütfen? ❤️‍🩹

Erken haftalarda su gelmesi iyi değil evet ama doğumda su gelmeyecekse çocuk nasıl çıkacak? Doğum sıralaması budur yani. Açılmanız olur, açılma oldukça nişan dediğimiz rahim ağzını korumak için olan mukus dışarı atılır, suyunuz patlar belki bu süreç bi anda ard arda belki aralıklı zamanla olur sonra da bebek gelir. 37ye girdikten sonra suyunuzun gelmesi kötü değil sadece doğumun başlaması demektir. Korkutmasın sizi. Ya eşiniz yanlış anladı ya kv nasıl doğum yapıldığını unutmuş.

😂😂 Bu kayınvalideler bir gün öldürecek beni sanırım 😅 Arkadaşın dediği doğru, doğum yapmayı unutmuş heralde. Siz takmayın bu deli saçması fikirleri. Bebişiniz de sağlıkla gelsin 🌸

36 haftalık hamileyim
Kaynanam dün eşime 'Suyun gelmesi çok iyi değil.' gibisinden bir muhabbet yapmış

Hani herkeste su gelmez ya da nişan düşmez muhabbeti var duydum onu da gelen suya da 'İyi değilmiş su gelmesi' olayını ilk defa duydum

Zaten su gelmezse kendileri müdahale edip suyu patlatıyorlar :) Su gelmek zorunda yani 🫢

36 haftalık hamileyim

Öyle birşey yok su gelecek ki bebek doğsun yani kaynananız sallamış.

Aklı yok fikri var ya cildirirsin 😂 spermin rahme ulaşıp yumurtayi dollemesine de iyi değil diyorlar 😂

Neresi kötü anlamadım ki o suyla geliş yolu temizlenip kayganlasiyor doğum kolaylasiyor kuru kuru dogurmuyorsun erkenden gelse su sıkıntı da doğum vaktinde gelince ne ala, yeni bı hurafe duyduk 😂

Belki erken haftalar için söylemiştir ki doğru. Ara ara su gelmesi iyi değil. Neye göre söylediğini bilmediğiniz için onu baz almanıza gerek yok 37. haftadan sonra zaten artık erken doğum olmuyor 1 haftanız kalmış sağlıkla doğurursunuz inşallah 🌸

Back
X