Hamilelikte Sufle yemenin sakıncası var mı?

melinna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2021
16
4
30
Merhaba arkadaşlar. 18 haftalık hamileyim. Az önce sufle yaptım yerken şu aklıma geldi içinin akışkan olması için sadece 10 dk fırında tuttum. Ama suflenin içerisinde yumurta var. Bu akışkan kısımı yerken yumurtanın bir zararı olur mu? Sonuçta ortası kek gibi tamamen pişmiyor dediğim gibi. Bu aklıma geldikten sonra korktum ve yemeyi bıraktım.

40 yil dusunsem aklima gelmezdi su dusundugunuz. Belki de ben cok rahatim bilmiyorum

Açıkçası risk almaya değmez.Bende mümkün olduğunca az pişmiş yumurta içeren (ve diğer sakıncalı)yiyecekleri tüketmemeye gayret ediyorum. Sufle de dediğiniz gibi kısa süreli pişen bir tatlı bu yüzden tavsiyem daha fazlasını yemeyin..Ama yediğiniz kısım içinde korkup üzülmeyin...

Ben de sizin gibi düşünüyorum. Bir de ilk gebeliğim ve erken menepoz durumum varken bir anda bize bir armağan olarak geldi O yüzden çok pimpiriklenmemeye çalışsam da üzüleceğimiz bir şey de yapmak istemem

Bence tamamen çiğ olmadığı için risk çok düşüktür. Yine de kendinize dikkat edin

Akışkanı yumurta değil ki çikolata onun için bir şey olacağını sanmıyorum. 10 dk ya suda bile yumurta pişiyor da fırında daha iyi pişer . Ahh ahh şimdi olsa da yesek

Şoktayım şu an, dikkat ediyorum yediğime ama hiç aklıma gelmedi böyle birşey Sufle çok seviyorum o kadar çok yedim ki bu haftaya kadar az pişen kısmı saf yumurta değil ki sonuçta, yüksek derecede ısı görüyor bence birşey olmuyordur yaaaaa

Hahahah sıvı kısmı tam pişmiyor ya içine yumurta da girdiği için tereddüte düşmüştüm ben de. Bir şey olmadı ama o günden sonra sufle yemedim ne olur ne olmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…