- 6 Aralık 2018
- 6.662
- 15.576
- Konu Sahibi Gamzeekosm
Bir şey zararlıysa eğer onun 1'de birdir 1000'de birdir.Sizin idrak, kavrayış probleminiz var ya da cümleleri işinize geldiğiniz gibi anlıyorsunuz. Fazla nikotinden herhalde. Aklı başında bir doktor tek bir dal sigaranın bile bebeğe zararlı olduğunu bilir ve söyler. Siz “Bari şu kadar için de bebeği iyice zehirlemeyin.” diyen bir doktora denk geldiniz herhalde. Tabii onu da işinize geldiği gibi, “sigarayı yasaklamıyorlar.” diye algılamışsınız. Vicdanınızı bu şekilde rahatlatabiliyorsanız sorun yok. Ama çıkıp da burada üç dala kadar serbest falan demeyin. Cehaletin de bir haddi hudutu var.
Ama işine gelmiyor.
Anladık bırakamıyorsunuz da bari savunmayın ya şöyle saçma sapan argümanlarla,bu nasıl bir cehalettir yani gözlerim kanadı.
Bir komşum vardı o da içmeden duramıyordu hamileyken,doktor tamam bari 2-3 dal iç günde demiş.
3 taneye kadar izin veriyorlar dediği muhabbette o yani.
Yoksa hiç bir doktor hamileyken 3 dal sigara içmenin bebek üzerinde zararı yoktur diye bir beyanda bulunamaz,diplomasını iptal ederler vallaha.
Günde 3 adet sigara içince vücuda nikotin,zifir vb. Maddeler girmiyor mu,bebek etkilenmiyor mu yani?
Bunu ciddi ciddi savunan insana boğaz köprüsünüde satarım ben
He bu arada bende sigara içiyordum yakın zamana kadar,hala arada çok nadir içiyorum ona rağmen bu dediklerim.