kınamı yaksam onun zararı var mı acaba
selam kızlarr
yaa ben brezilya fönü yaptıracaktım yaz geçsin öyle yaparım dedim kışa girerken dah iyi olur dedim
hamile kaldım şimdi 3,5 aylık hamileyim ikizlere..
yaa çoğu yerde okudum brezilye fönü hamilelikte sakıncalı yazıyor ama acaba yaptıranlar varmı bilginiz varsa rica ediyorum
çünkü sürekli kuaföre gitmek zor evde uğraşmak zor çalışıyorum zor oluyor hergün hergün offff
su dalgası gibi kalıcı bişeyde olur aslında ama gebelikte sizce çokmu tehlikeli olur
Benim doktorum 6.ayda bitkisel boyayabilirsin demişti.çok fazla beyazım vardı 6ay boyunca dogalkina zeytinyağı karışımı yapıp boyadim.evet biraz kirmizimsi oldu ama beyaz olmasından iyidir.7.ayda kuaforume bitkisel boyattim.kinanın üzerine boya tutmaz diorlar ama tutuyor.suanda emziriyorum,normal boya yapıyorum.boyamadan önce sutu sagiyorum.risk alma bence.kına en dogali sabret o şekilde.
13 haftaligim su an. 2 hafta önce amonyaksiz boyayla boyattim. Doğal boyalar biraz daha pahalı. Diplere uygulatmadim. Önemli olan amonyagin zehri ve dipteki hücreler. Buna dikkat edilirse sıkıntı yok[/QU
benim beyazlarım çok var.Sadece dip boya yaptırmak istiyorum.Acaba hint kınası mı yapsam diye düşünmeye başladım.
arkadaşlar benim saçımda beyazlar var ama çok özellikle tepe kısmında doğal olarak boyuyorum.çalışıyorum açığımda yani, kısacası hamile değilim ama önümüzdeki aylarda ALLAH nasip ederse inşallah hamile kalmayı düşünüyorum. ama çok takılıyorum bu konuyo hamile kalırsam ilk 4 ay boyatma yasağı var yani herkes öle sölüyo. ama ben boyamadan nasıl durucam normalde 1 ayda bir dip boyası yapıyorum.4 ay boyamasam çok kötü olucak. aranızda bebeğini düşünmüyo kendini düşünüyo diyenler olacaktır biliyorum ama ben yardım istiyorum çok bakımlı biri değilim ama saçlarımı da boyatmadan duramam aranızda yada çevrenizde hamileyken boyayanlar varmı?bide şöyle düşünüyorum sonuçda tamam anne hamilelikte kendine çok iyibakmalı yalnız ister istemez stresler sıkıntılar yaşıyoruz buda bebkleri çok etkiliyo ama bebeklerimiz ALLAH ın izni ile sağlıklı doğuyolar yada problemli oluyolar o ALLAHın işi buna inanıyorum.ben boyamayı düşünüyorum inşallah bişey olmaz kısacası sizden istediğim çevrenizde yada aranızda benim durumumda olanlar varmı yardımcı olun düşüncelerinizle ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?