arkadaşlar benim saçımda beyazlar var ama çok özellikle tepe kısmında doğal olarak boyuyorum.çalışıyorum açığımda yani, kısacası hamile değilim ama önümüzdeki aylarda ALLAH nasip ederse inşallah hamile kalmayı düşünüyorum. ama çok takılıyorum bu konuyo hamile kalırsam ilk 4 ay boyatma yasağı var yani herkes öle sölüyo. ama ben boyamadan nasıl durucam normalde 1 ayda bir dip boyası yapıyorum.4 ay boyamasam çok kötü olucak. aranızda bebeğini düşünmüyo kendini düşünüyo diyenler olacaktır biliyorum ama ben yardım istiyorum çok bakımlı biri değilim ama saçlarımı da boyatmadan duramam aranızda yada çevrenizde hamileyken boyayanlar varmı?bide şöyle düşünüyorum sonuçda tamam anne hamilelikte kendine çok iyibakmalı yalnız ister istemez stresler sıkıntılar yaşıyoruz buda bebkleri çok etkiliyo ama bebeklerimiz ALLAH ın izni ile sağlıklı doğuyolar yada problemli oluyolar o ALLAHın işi buna inanıyorum.ben boyamayı düşünüyorum inşallah bişey olmaz kısacası sizden istediğim çevrenizde yada aranızda benim durumumda olanlar varmı yardımcı olun düşüncelerinizle ...