Hamilelikte Regl Sancısı Çekenler Buraya Ltf

Gerçek isminiz nedir? Dua ederken isminizi kullanmak isterim, Şeyda ben bu arada :) az önce tam bir adet sancısı geldi, yine ümitsizlendim, aslında kendimle konuşuyorum, insanlar var olan çocuklarını kaybediyor, bundan daha acı bir şey olamaz, üzülme diye, siz de öyle düşünün lütfen.

Gerçek isminiz nedir? Dua ederken isminizi kullanmak isterim, Şeyda ben bu arada :) az önce tam bir adet sancısı geldi, yine ümitsizlendim, aslında kendimle konuşuyorum, insanlar var olan çocuklarını kaybediyor, bundan daha acı bir şey olamaz, üzülme diye, siz de öyle düşünün lütfen.
Benim adim gülnur, haklisin, ama nolur adet olursanda uzulme olurmu, bunu soylemek kolay ama uygulamak cok zor ve agirdir, rabbim sabir versinki olumsuz bir durumda guclu olabilelim, umarim adet olmazsin, bu arada cok sevindim tanistigima, ben senin icin sen Benim icin dua et, bu site bize bir vesile olmustur be life, suan bir tebesum ettim, cunku destek olmaya calisiyoruz birbirimize, nekadar guzel bir duygu, bi an mutlu oldum :)

Oncomed marka gebelik testi aldım, saat 12 yi bekliyorum 4 saat idrarımı tutmuş olmak için. Hayırlısı olsun inşallah :)

İdrar testi pozitif çıktı, ama hâlâ inanamıyorum ve doktora gidene kadar da inanmayacağım, eşim ve ben bir de siz biliyorsunuz sevgili Gülnur :) doktora gidip kesinleştirip sağlıklı olduğunu öğreneyim inşallah, haber vereceğim.

İdrar testi pozitif çıktı, ama hâlâ inanamıyorum ve doktora gidene kadar da inanmayacağım, eşim ve ben bir de siz biliyorsunuz sevgili Gülnur :) doktora gidip kesinleştirip sağlıklı olduğunu öğreneyim inşallah, haber vereceğim.
Ayyyyyyyyy cok mutluuuu oldumyaaaaa :)))) yerimde duramiyorumki sanki ben hamileyim, ;) inan cok ama cokkkkk mutlu oldummmmm, rabbim inssalahhhh hayirlisiyla kucagina almayi nasip ederrrr, simdi kari kocaaa cok mutlusunuzdur cnm ya beni cok duygulandirdin, nebiliyimya bi an uctum bian Boyle gozlerim doldu, rabbim isteyen tum arkadaslara nasip etsin. zaten duygusal bir kadinim, bu mesajdan sonra aglamazsam iyi dir cunku inan bana senin adina cok mutlu oldum

Ayyyyyyyyy cok mutluuuu oldumyaaaaa :)))) yerimde duramiyorumki sanki ben hamileyim, :KK66: inan cok ama cokkkkk mutlu oldummmmm, rabbim inssalahhhh hayirlisiyla kucagina almayi nasip ederrrr, simdi kari kocaaa cok mutlusunuzdur cnm ya beni cok duygulandirdin, nebiliyimya bi an uctum bian Boyle gozlerim doldu, rabbim isteyen tum arkadaslara nasip etsin. zaten duygusal bir kadinim, bu mesajdan sonra aglamazsam iyi dir cunku inan bana senin adina cok mutlu oldum
Eşimle salya sümük ağladık, kan verdim haber bekliyorum. Allah size de nasip etsin. Şükür namazı ahdım vardı size de dua edeceğim. İnşallah 16:20 de hayırlı haberler alırız.

Eşimle salya sümük ağladık, kan verdim haber bekliyorum. Allah size de nasip etsin. Şükür namazı ahdım vardı size de dua edeceğim. İnşallah 16:20 de hayırlı haberler alırız.
Inan cok mutlu oldum rabbim senin de esininde yuzune baksinnn, oy kurban olurum bebise, cok tesekkurederim Benim icin de dua etcegin icin Allah razi olsun insallah bende sana Boyle guzel haber veririm, Emin olki esimde bilseki ben hamileyim oda cok aglar, cunku cok istiyo, ama olmuyo rabbim demekki Boyle uygun gormus, ama olsun senin adinada cok sevindim sanki ben hamileyim yaa cok tesekirederim benimle paylastigin icin

Inan cok mutlu oldum rabbim senin de esininde yuzune baksinnn, oy kurban olurum bebise, cok tesekkurederim Benim icin de dua etcegin icin Allah razi olsun insallah bende sana Boyle guzel haber veririm, Emin olki esimde bilseki ben hamileyim oda cok aglar, cunku cok istiyo, ama olmuyo rabbim demekki Boyle uygun gormus, ama olsun senin adinada cok sevindim sanki ben hamileyim yaa cok tesekirederim benimle paylastigin icin
Ne kadar teşekkür etsem az, Rabbim en yakın zamanda size bir evlat nasip etsin

Malesef bugun de ertelendi merak ettigini soylemistin tup bebek tedavisini, bugunki randevumda yine tup bebek randevusu alamadim bitürlu baslamiyorlar, neymis talil sonuclarin gelmedi sigortadan haber gelmedi durmadan oyaliyolar, ve Ben korkuyorum kistlerim ilerlicek diye, bana verdigi tarihte talileri yaptirip iceri verdim banane ilgilenin, ben gunumde talilerimle ilgilendim.biliyorsunuzki ben rndometrios yani cikolata kist hastasiyim yine ilerlicek neden beni bekletiyorsunuzki, Malesef bugun ki randevum da iyi gecmedi, bikere burda basladim bukadar oyladilar baska yere gitsem tekrar basa doncekler, yolu yariladim rabbim sabir versin derdimede derman versin ki gunumu bekleyebiliyim :(, nasil umutlanmistim bugun icin biliyormusun, neyse cnm merak ettigin icin yazdim, bebise iyi bak surekli dinler istirahat et, ilk 3 ay kimse yi dinleme bol bol dinlen, bol bol meyve ceviz tuket,

Malesef bugun de ertelendi merak ettigini soylemistin tup bebek tedavisini, bugunki randevumda yine tup bebek randevusu alamadim bitürlu baslamiyorlar, neymis talil sonuclarin gelmedi sigortadan haber gelmedi durmadan oyaliyolar, ve Ben korkuyorum kistlerim ilerlicek diye, bana verdigi tarihte talileri yaptirip iceri verdim banane ilgilenin, ben gunumde talilerimle ilgilendim.biliyorsunuzki ben rndometrios yani cikolata kist hastasiyim yine ilerlicek neden beni bekletiyorsunuzki, Malesef bugun ki randevum da iyi gecmedi, bikere burda basladim bukadar oyladilar baska yere gitsem tekrar basa doncekler, yolu yariladim rabbim sabir versin derdimede derman versin ki gunumu bekleyebiliyim :KK43:, nasil umutlanmistim bugun icin biliyormusun, neyse cnm merak ettigin icin yazdim, bebise iyi bak surekli dinler istirahat et, ilk 3 ay kimse yi dinleme bol bol dinlen, bol bol meyve ceviz tuket,
Çok üzüldüm gerçekten, bugün bebeğim için şükür namazı kıldım ve dua ettim, sizi atlamadım, sizin için de dua ettim, ve tüm bebek isteyenler için... İnşallah herkesin gönlüne göre versin Allah. Geç olsun güç olmasın derler. İnşallah güç olmaz sizin tüp bebek.

Çok üzüldüm gerçekten, bugün bebeğim için şükür namazı kıldım ve dua ettim, sizi atlamadım, sizin için de dua ettim, ve tüm bebek isteyenler için... İnşallah herkesin gönlüne göre versin Allah. Geç olsun güç olmasın derler. İnşallah güç olmaz sizin tüp bebek.
Insallah cnm, rabbim isteyen herkese nasip etsin bende icin de cok tesekurederim dua ettigin icin bu beni rahatlatti

canim kac aylik hamilesin?ben yeni bir haftadir oyrendim hamile oldugumu ama regl agrisi gibi agri cekiyorum bazen,sanki adet olucakmisim gibi bir gece agriyla uyandim gece adet oldum sandim cok korkdum.ben de bir iki kisiye sordum hic kimse bir sey soylemedi,ben de merak editordum benim gibi olan varmi.
Ayyy aynen yaa bende de aynisi oluyor kizlar. Test yaptim pozitif cikti kan testinde cikan degerim 42 doktorum beklicez dedi. Muhtemelen hamileyim ama adet sancisi cekiyorum resmen. Adet gunum yakin hatta iki gun gecti acaba hamileyimde hasta olamadigim icinmi agrim olur

Benimde sancım karın ağrım oluyor arada. Burda okudum iyi oldu gazım çok olduğundan sanırım bu ağrı, sancılar. Ara ara oluyor Allah'tan yoksa düşük falan diye korkar olmuştum iyice. Rabbim sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin evlatlarımızı..

canim kac aylik hamilesin?ben yeni bir haftadir oyrendim hamile oldugumu ama regl agrisi gibi agri cekiyorum bazen,sanki adet olucakmisim gibi bir gece agriyla uyandim gece adet oldum sandim cok korkdum.ben de bir iki kisiye sordum hic kimse bir sey soylemedi,ben de merak editordum benim gibi olan varmi.
Merhaba, ben yeni hamileyim bir hafta oldu ogreneli. Ayni dedigin gibi sanci var. Normalmiymis? Bu postu yazali 2 yil gecmis. Deneyiminizi yazarsaniz sevinirim

Merhaba ben de bugün öğrendim hamile olduğumu değerim adete beş gün kala 21.7 çıktı. Adet sancım 13. Günden beri var ama bu gece çok oldu. Korkuyorum.
Yarın doktora gideceğim ancak uyuyamadım ağrısından.

Agrim artinca dr.a geldim baska bi dr.a ama usgde bisi cikmadi tahlil verdi kizlar dua bekliyorum bebisime bisi olmasin. Bu arada erkekmis 2 gun onceki kendi doktorum gorememisti:) saglikla gelsin..

Back
X