Evet cnm haklisin, ama hani cocuk icin ugrasipta cocugu olmayanla bu yola bas vuruyo, nebiliyim, mesela ibrahim saracoglu. Israrla hep soyler .cocugu olmayana sogan kuru uygundur, sogan kuru tam bir kadin rahmi icin dir, duzenli uygulayin diye israrla soyler , sogan kuru bitince incir kuru uygulancakmis, ama kisti olan incir kuru uygulamasin dedi bende kist oldugu icin inciri uygulamiyorum, ben maydonoz sut buhari sitelerinede bakiniyorum bir cok kadinlar burbirleriyle iletisimdeler.birbirlerine haber veriyolar orda da bu uygulamayla hamile kalanlar cok, onlar adina bende mutlu oluyorum.yani bitkisel uygulamalar, yapiyorum, cunku cevremde bu uygulamalarla hamile kalanlar var, bende deniyim dedim dikatlice, umarim herhangi bir sorun olmaz, kulancagin urunu cok arastiriyorum, dikatederek kullanmaya calisiyorum , sende haklisin geri adim atmakla, ama insan istedimi her yola bas vuruyo, inan cok sitelere giriyorum kimler derdine nelerle care ariyo, bi cok insan asila tup bebek uygulamis tutumamis bitkisellerle hamile kalmis, sen yeni evlisin, uzulme, insallah bugun adet olmazsin, rabbim nolur arkadas hamile olsun, onuda mutlu et onuda sevindir, onunda karninda canli olsun nolur Allahim, sen uzulme, rabbim sanada zamani gelince anneligi tattiricak :)