Hamilelikte ölüm korkusu

Merviss06

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2021
69
17
3
Ya ben 26 haftalik hamileyim ve bu yasima kadar hic yasamadim bu korkuyu simdi hayal kuramiyorum uyku düzeni yok ya evladimi goremessem ya esim arkada kalirsa ya evladım annesiz olursa daha neler nelet ne yapacagim başına gelen var mı

Çoğu hamile bu duyguyu, psikolojiyi yaşıyor. Stres yapmamalısınız, siz stres yaptıkca bebeğiniz bu durumdan etkilenir. Böyle şeyler aklınıza getirmeyin. Başka şeylerle meşgul olun. Bu tür Düşüncelerden uzak durun. Allah'ın izni ile hiç bir şey olmaz.

Yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Ya ben 26 haftalik hamileyim ve bu yasima kadar hic yasamadim bu korkuyu simdi hayal kuramiyorum uyku düzeni yok ya evladimi goremessem ya esim arkada kalirsa ya evladım annesiz olursa daha neler nelet ne yapacagim başına gelen var mı
Gayet normal kaygilarin bence canim ama olumsuz durumlardan dusuncelerden uzaklaştır kendini hep olumlu dusun olumluyu dillendir kendini rahatlar nefes egzersizleri yap bebegini kucagina aldigin ilk ani hayal et onu ilk besledigin ani dusun zihnini guzel dusuncelerle doldur Rabbim kolay dogumlar nasip etsin amin

Gerçekten mi benim aklıma hiç ölüm gelmemişti hamileyken.
Çocuklarımla güzel bi ömür hayal ettim hep
Ama başıma geliyordu az daha

Aminn insalla
Amin inşallah iyi geldi mesajiniz teşekkür ederim

Gerçekten mi benim aklıma hiç ölüm gelmemişti hamileyken.
Çocuklarımla güzel bi ömür hayal ettim hep
Ama başıma geliyordu az daha
Bende hiç düşünmedim açıkçası. Zaten ne gelecekse başımıza Allah'tan gelir. O yüzden çokta kasmamak lazım bence.

Ne olmuştu ki başınıza geliyordu?

Sağlıcakla kucağınıza alın yavrunuzu kazasız belasız Hormonlar sizi iyice hassaslaştırmış görünen o ki…

Bende iki hamileliğimde de yaşadım çok normal ama şöyle düşündüm ilk doğuran ben değilim son da ben değilim herkes sağlıklı bir şekilde doğum yapıyor bende boşuna böyle düşünüyorum diyodum kendime ama aklımdan da çıkmıyordu hatta ben ikincide sezeryan oluyorum ilki de sezeryanla ameliyathanede hadi sedyeye çık dediler hayır cikmiycam ya ölürsem dedim yok be ne ölmesi kaç tane doğum oldu şimdiye kadar hiçbiri ölmedi dediler zor ikna ettiler beni o kısmı hatirlayamadim ama inatlastigimi biliyorum

Amin amin. Canim inşallah

Anneliğe hoşgeldin annelik eşittir delilik hissetmediğim duygulari yaşamadığım korkuları endişeleri gebeligimde yaşadım doğduktan sonra katlanarak devam etti. Boyle hayat mi geçer diyceksin hakli olarak. Endişe ve korku ile yaşamaya alışıyoruz diyelim

Amin canım inşallah mesajlar rahatlattı az da olsa icimi allah razi olsun

Korkmayın normal böyle düşünmek ben ilk hamilelikte çok pozitiftim hiç aklıma gelmedi böyle bi durum yaparım diyordum hatta doguma covit pozitif girdiğim halde çok rahattım ama şimdi düşünüyorum da 2 yi doguracak olsam bende rahat olamam aklım geride kalır evladımda olur diye düşünüyorum sizin de böyle düşünmeniz normal ama olacak olana kimse engel olamaz ki bol bol dua edin içinizi rahatlatmaya çalışın kötüyü çagırmayın herşey güzel olacak diyin rabbim evladınızla uzun bi ömür nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…