Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil iyi geldi mesajlar duygulanarak okudum teşekkür ederimBen ilk hamileliğimde hiç böyle şeyler düşünmemiştim, çok rahattım. Doğumum sezaryen olacaktı, bir heyecan vardı tabiki ama hiç korkmadım. Hatta doğumum sabah 7’de olacaktı, ben gece takma kirpik takmakla uğraştım düşünepidural sezaryendi, ilk defa ameliyat olacağım için ve ameliyat odası soğuk , sadece üzerimde ameliyat elbisesi olduğu için dişlerimin titrediğini hatırlıyorum…ama doğuma eşim de girmişti, elimi tutmuştu, hemşireler, anestezist, ameliyat ekibi beni oyalamak için konuşturdular , biri takma kirpiği nasıl taktığımı sordu vs
ameliyat ekibi de çok rahattı, kimi saati soruyordu, kimi çay demini aldı mı
doktorum da çok başarılı ve güvendiğim bir doktordu..
Ama şimdi 2.bebeğime hamileyim, durup durup aklıma ya ölürsem kızım bensiz ne yapar, ben onsuz ne yaparım, eşim ne yapar vs gibi düşünceler geliyor aklıma, ölmekten korkuyorum. Canımdan çok sevdiğim kızımdan ayrı kalmaktan , onu bir daha görememekten korkuyorum…Kızım bana çok düşkündür, hep onu düşünüyorum…son zamanlarda bu endişelerim azaldı ama , Allah’a tevekkül etmeyi seçtim..Akışına bırakmayı ve kadere….![]()
Uzun lafın kısası bu duyguların hamilelik hormonlarının verdiği duygusallıktan…dikkate alma asla…kendini oyala bu düşünceler gelince, bir dizi izle, bir kitap oku, mutfağa gir bir kek kurabiye yap güzel bir müzik eşliğindeNasil iyi geldi mesajlar duygulanarak okudum teşekkür ederim![]()
Bende hiç düşünmedim açıkçası. Zaten ne gelecekse başımıza Allah'tan gelir. O yüzden çokta kasmamak lazım bence.
Ne olmuştu ki başınıza geliyordu?![]()
Detaylı anlatmıyorum konu sahibesi ve doğum bekleyen arkadaşları olumsuz etkilememek adınaNeden noldu ki?
Insan gebelikle beraber hiç dusunmeyecegi şeyleri düşünüyor.Aslinda cok takmazdkm taki hamile olana kadar![]()
Çok sağol canım Allah razı olsunUzun lafın kısası bu duyguların hamilelik hormonlarının verdiği duygusallıktan…dikkate alma asla…kendini oyala bu düşünceler gelince, bir dizi izle, bir kitap oku, mutfağa gir bir kek kurabiye yap güzel bir müzik eşliğindeYalnız değilsin, bütün anne adayları, anneler bu durumları yaşıyor..
![]()
Annelik yaşanması gereken bir duygu rabbim herkese nasip etsin inşallahCok normal bu dusunceler. Annelik zaten omur boyu devam eden endise bulutuyla ve cesit cesit vicdan azaplariyla yasamayi ogrenmek demek![]()
Çok teşekkür ederimInsan gebelikle beraber hiç dusunmeyecegi şeyleri düşünüyor.
Geleceğe odaklanın bebeğinizin büyüdüğünü göreceksiniz inşallah![]()
İnşallah öyle olur çok teşekkür ederim Allah razı olsunNe dersek diyelim büyük ihtimalle hala düşüneceksinizama boşuna. Çoğu arkadaşın dediği gibi gelip geçecek bu düşünceler. Ben de özellikle çok düşündüm. Ama doğum zamanı gelince hepsi gidiyor o ana odaklaniyorsunuz bir anda olup bitiyor hepsi. İnanın boşuna endişeleriniz. Coook derin yaşamış biri olarak söylüyorum.
Cok teşekkür ederim içim rahatladı sagolun inşallah tüm bekleyenler sağ sağlim alsn kucaginaBende de oldu. Ya ben ölürsem, ya eşim ölürse vs... O kadar kötü hisler geliyor ki. Hep hormonlar.
Hemen zihninizi başka yere yönlendirin böyle zamanlarda.
İyiye, güzele bakın.
Yine olacak ama en azından böyle hissettiğiniz için başına gelecek diye bir şey olmadığını bir çok hamile kadının aynı hislerle yaşadığını bilin.