Hamilelikte ölüm korkusu

Merviss06

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2021
69
17
3
Ya ben 26 haftalik hamileyim ve bu yasima kadar hic yasamadim bu korkuyu simdi hayal kuramiyorum uyku düzeni yok ya evladimi goremessem ya esim arkada kalirsa ya evladım annesiz olursa daha neler nelet ne yapacagim başına gelen var mı 🥺🥺

Korkmayın normal böyle düşünmek ben ilk hamilelikte çok pozitiftim hiç aklıma gelmedi böyle bi durum yaparım diyordum hatta doguma covit pozitif girdiğim halde çok rahattım ama şimdi düşünüyorum da 2 yi doguracak olsam bende rahat olamam aklım geride kalır evladımda olur diye düşünüyorum sizin de böyle düşünmeniz normal ama olacak olana kimse engel olamaz ki bol bol dua edin içinizi rahatlatmaya çalışın kötüyü çagırmayın herşey güzel olacak diyin rabbim evladınızla uzun bi ömür nasip etsin inşallah
Amin amin inşallah geliyor iste akla 🤷‍♀️😣

Anneliğe hoşgeldin 🥰🥰 annelik eşittir delilik 😊 hissetmediğim duygulari yaşamadığım korkuları endişeleri gebeligimde yaşadım doğduktan sonra katlanarak devam etti. Boyle hayat mi geçer diyceksin hakli olarak. Endişe ve korku ile yaşamaya alışıyoruz diyelim
Galiba öyle ne biliyim cevremde ki insanlara bakiyorum k kadar rahatlarki annelik olarak acaba benmi pinpirikleniyorum bilmiyorum sağlık olsun tek alisicaz 🤲🤷‍♀️

Benim de bebegim için ayni şeyler geliyordu aklıma. Aklinıza gelirse dusünmemeye calişın, evham bu , kızım saglikli çok şukür ben de iyiyim sezeryan oldum gayet de guzel gecti

Benim de bebegim için ayni şeyler geliyordu aklıma. Aklinıza gelirse dusünmemeye calişın, evham bu , kızım saglikli çok şukür ben de iyiyim sezeryan oldum gayet de guzel gecti
İnşallah hamile olan herkes sağlıkla kavuşur bende öyle teşekkür ederim 🤲

Bana doğum sürecini anlatabilir misin?
Ben de pozitifim ve bu akşam biraz stresliyim bu konuda 🤦‍♀️
Ya ben pozitif oldugumu ögrendim ertesi gün kan vs alındı benden Degerler normal mi degilmi diye aksi bişey olsa doguma alınacaktım zaten bebegim 38 haftayı bitirmişti Degerler normal çıktı ama o gece 12 de sancım başladı takip ettim sancı aralıgı 5 dk ya düşünce hastaneye gittik ambulans aldı eşimde bende pozitif oldugumuz için kendi arabamız ile gitmedik ama benim covit belirtim hiç yoktu sadece eşim pozitif diye bana test yaptılar öyle ögrendim haberim olmadan geçirirdim herhalde ögrenmesek, hastaneye gece 3 te gittik beni bi odaya aldılar sadece ben vardım bide yanıma istedigim refakatçi 1 kişi vardı baş ucumda bi telefon açılmanın artmasını bekledik bişey olunca telefon ile arıyordum geliyolardı bazen ben aramadan da geldiler kontrol vs için sonra dogum başladı hani haberlerde oluyor ya beyaz kostümler falan doktorlar dogumuma öyle girdiler benok zorlandım dogumda çünkü bebegimin kilosu vs iyiydi ve ilk dogumdu hatta erkek doktor karnıma baskı yaptı bebegi itti falan tabi maske ile nefes nefese kalıyor insan dogum anında o maske beni çok zorladı rahat nefes alamadım, sonra Dogunca bebegi bana vermeden savaştan kaçırır gibi götürdüler ona bulaşma ihtimaline karşı test yaptılar bebegim negatifti bizden ona bulaşmasın diye hastanede kaldı bizim test negatif olana kadar negatif olduktan sonra aldık hastaneden bu sırada bebek hastanede ben ve eşim evde karantinadaydık istege göre negatif olan bi tanıdık bebegi alabilir falan dediler ama biz bütün aile pozitif olunca kimse almasın kalsın demiştik bide hastanede oldugunda odadan kesinlikle çıkış yok yemegi bile kapıya bırakıyorlar temas etmeden alıyorsun falan ben şehir hastanesinde dogum yaptım heryerde böyle mi bilmiyorum

Bende iki hamileliğimde de yaşadım çok normal ama şöyle düşündüm ilk doğuran ben değilim son da ben değilim herkes sağlıklı bir şekilde doğum yapıyor bende boşuna böyle düşünüyorum diyodum kendime ama aklımdan da çıkmıyordu hatta ben ikincide sezeryan oluyorum ilki de sezeryanla ameliyathanede hadi sedyeye çık dediler hayır cikmiycam ya ölürsem dedim yok be ne ölmesi kaç tane doğum oldu şimdiye kadar hiçbiri ölmedi dediler zor ikna ettiler beni o kısmı hatirlayamadim ama inatlastigimi biliyorum
İste o anki psikoloji

Ya ben pozitif oldugumu ögrendim ertesi gün kan vs alındı benden Degerler normal mi degilmi diye aksi bişey olsa doguma alınacaktım zaten bebegim 38 haftayı bitirmişti Degerler normal çıktı ama o gece 12 de sancım başladı takip ettim sancı aralıgı 5 dk ya düşünce hastaneye gittik ambulans aldı eşimde bende pozitif oldugumuz için kendi arabamız ile gitmedik ama benim covit belirtim hiç yoktu sadece eşim pozitif diye bana test yaptılar öyle ögrendim haberim olmadan geçirirdim herhalde ögrenmesek, hastaneye gece 3 te gittik beni bi odaya aldılar sadece ben vardım bide yanıma istedigim refakatçi 1 kişi vardı baş ucumda bi telefon açılmanın artmasını bekledik bişey olunca telefon ile arıyordum geliyolardı bazen ben aramadan da geldiler kontrol vs için sonra dogum başladı hani haberlerde oluyor ya beyaz kostümler falan doktorlar dogumuma öyle girdiler benok zorlandım dogumda çünkü bebegimin kilosu vs iyiydi ve ilk dogumdu hatta erkek doktor karnıma baskı yaptı bebegi itti falan tabi maske ile nefes nefese kalıyor insan dogum anında o maske beni çok zorladı rahat nefes alamadım, sonra Dogunca bebegi bana vermeden savaştan kaçırır gibi götürdüler ona bulaşma ihtimaline karşı test yaptılar bebegim negatifti bizden ona bulaşmasın diye hastanede kaldı bizim test negatif olana kadar negatif olduktan sonra aldık hastaneden bu sırada bebek hastanede ben ve eşim evde karantinadaydık istege göre negatif olan bi tanıdık bebegi alabilir falan dediler ama biz bütün aile pozitif olunca kimse almasın kalsın demiştik bide hastanede oldugunda odadan kesinlikle çıkış yok yemegi bile kapıya bırakıyorlar temas etmeden alıyorsun falan ben şehir hastanesinde dogum yaptım heryerde böyle mi bilmiyorum
Kolay degil rabbim kimseye göstermesin 🤲

Back