- Konu Sahibi MelekBebek
-
yurtdışındayım ben buradaki doktorlar zencefil iç falan diyor iyi geliyor gün içinde ama sabaha bir yararı olmuyor. buradaki ilaçları da tam bilmiyorum o yüzden ilaçsız gidermeye çalışıyorum hiç dayanamayacak kadar olursam o zaman ilaç içerim düşüncesiyle.dr unuza söylediniz mi prilam ilaç veriyolar çok işe yarıyor gece yatmadan 2 tane içiyorsunuz sabah az bulantıyla uyanıyorsunuz
bulantım 16-17 gibi bitti bebekte kız ama bulantıyla ilgisini bilmiyorum
çubuk kraker o zaman leblebiden daha etkili oluyoryurtdışındayım ben buradaki doktorlar zencefil iç falan diyor iyi geliyor gün içinde ama sabaha bir yararı olmuyor. buradaki ilaçları da tam bilmiyorum o yüzden ilaçsız gidermeye çalışıyorum hiç dayanamayacak kadar olursam o zaman ilaç içerim düşüncesiyle.
ben de kız olacak gibi hissediyorum bakalım
ben ikisini de denedim özellikle 8 ve 9. hafta boyunca hiçbiri işe yaramadı. tabi kusunca çok daha rahatlıyorum gün boyunca daha iyi oluyorum o yüzden bi yandan iyi geliyor ama midede hiçbir şey olmadığında çıkarmak çok zor oluyor artık boğazım falan yıpranmaya başladı. biraz daha dayan diye içten motivasyon veriyorum kendime artıkçubuk kraker o zaman leblebiden daha etkili oluyor
Şuan bende 9+3 teyim ikizlere hamileyim yemek yiyemiyorum yesem bile hemen çıkarıyorumMerhaba kizlar,
9+4 gündeyim ve son 3 haftadır neredeyse her sabah hiçbir şey yemeden önce istifra ediyorum. Genelde safra veya su çıkıyor. Ne yapsam işe yaramadı. Leblebi yedim tuzlu kraker yedim maalesef o sabahki bulantı ve çıkarmayı engellemedi.
Gün içerisinde de bulantı var ama çıkaracak kadar yoğun olmuyor.
Sizin sabahları bulantı ve çıkarma olayı ne zamandan itibaren düzeldi? Çoğu yerde 12. hafta diyor ama 16-18 yazan da var. Sizin fikirlerinizi almak istedim.
Bir de bu kadar bulantısı olanların bebeklerinin cinsiyeti ne oldu :).
Doktorum bana zofer diye bir ilaç önermişti. Doktorunuza danışın isterseniz ben faydasını gördüm. Sağlıkla gelsin minişler inşallahŞuan bende 9+3 teyim ikizlere hamileyim yemek yiyemiyorum yesem bile hemen çıkarıyorumen son dayanamadim ağladım açım ama yiyemiyorum diye Allah yardımcımız olsun.
Kontrole gidince unutmasam diyeceğim bu ilacıDoktorum bana zofer diye bir ilaç önermişti. Doktorunuza danışın isterseniz ben faydasını gördüm. Sağlıkla gelsin minişler inşallah
Ben de 9. haftanın başında Prilam Dr ilacına başladım. Akşam yatarken 2 tane içiyorum. Bazalı düzeltiyor. B6 vitamini var içinde. Bulantım geçti sayesinde.
Bana bir de pekmez ve kuru üzüm iyi geldi. Ağzımdaki iğrenç tadı değiştirdiği için iyi geliyor sanıyorum. Doğal pekmez yiyin ekmekle.
Bana aynı zamanda haşlanmış papates iyi geldi. Ondan da tiksinmiştim, 2 gündür soğanla patates kavurması yapıp yiyorum. Farklı pişirince yiyebildim.
Ben neyden fayda görürsem yazıyorum buraya kızlar, diğer hamileler de faydalansın diye. Çünkü ilk gebeliğimde 3 kere serum yemiştim ve 3-4 kilo vermiştim. Çok kusardım, ölücem sanardım. Bu gebeliğimde her yöntemi deniyorum. Prilam Dr alın, parası neyse verin değiyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?