Sagol cnm benim insallah sende saglikla kucagina alirsin..
Ya kimi doktor yap bisey olmaz diyo kimi yapma diyo..biraz muallak galiba
Hamilelik boyunca makyaj yapmadim. Organikte olsa icinde boya var. Birseyler var. Sadece parabensiz olmasi yeterli degil bence. Hamilelik boyunca dus sonrasi bebe yagi vucuduma ve yuzume surup durulandim . Yuzumede suruyordum. Gayet iyi nemleniyordu. Gerek yok bence diger birsuru seye. Maddi acidanda gereksiz Onlardada katki maddeleri var. 9 ay az bir zaman degil hergun vucut onu emecek. Oje emzirme donemindede kullanmadim. Hem oje hem aseton cok zararli. Sac boyasinin kanitlanmis birseyi yok diyorlar ilerde arastirilirsa boyatmayin diye birsey cikabilir. Boyarken dayanamiyoruz sac derisi yaniyo bitkiseli bile ne kadar bitkiseldir. Boyatmadim saclarimi. Cok beyaz rahatsiz edecek derecede ise kisiye kalmis. Vitsmin kullanacaksiniz ilerleyen aylarda saciniz parlayacak ve dokulmesi bayagi azalacak. Sizin tercihiniz yine
Kullandigin vitaminler bide bebek besliyor sanirim. Banada hamileligin baslarinda demislerdi. Saclarin gur parlak oluyor . Cok az dokuluyordu. Hatta kardesimin dugunune topuz yaptirmaya gittim kuafir saclarin canli guzel demisti. Yuzunde parliyor ayrica . Emzirmede de dokulmeye basliyor saclarSaç dökülmesi duracak mı ya? Benim oluk oluk dökülüyor yakında kel kalırım gibi hissediyorum. 10+4 oldum hiç azalmadı hala aynı dökülüyor
5 aylık hamileyim canım hiçç öyle makyajımdan ödün vermedim. Ruh gibi gezmek neden? Kaliteli ürün kullandıktan sonra sorun nedir? Ellerimizi günde kaç kere yıkıyoruz o zaman onlara da mı dikkat edelim? Saçma böyle şeyler. Hamile olduğumu öğrendikten sonra balyaj bile yaptırdım şükürler olsun gayet sağlıklı bebeğim. Ha şöyle bi durum oldu yüzüm hassaslaştı. Bb krem sürünce bazen yanağım kızarıyor. Bunun için de çok çok sürmüyorum. Aman yok kimyasal derine geçecek de bebeğe gidecek de ohooooo. Nelere nelere maruz kalıyoruz gün içinde. Hele içimiden geçen radyasyonun haddi hesabı yokken yüZüme sürdüğüm allık mı zarar verecek bebeğe?Kızlaar çok mutluyummm5haftalik hamile oldgumu ogrendimm bikac gun once :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin..Cok degisik bi duygu..
Simdiii gelelim sormak istedigim seye..ya ben makyaj yapmayi cok seven biriyim..hamilelikte dermotologla gorustum kesinlikle makyaj yasak dedi..cok kullanmak istiyosan mineral icerikli dogal makyaj malzemeleri kullancaksin dedii..varmi onerebilceginiz markalar ? Siz neler kullaniyosunuz? Nemlendirici , makyaj malzemesi vs..
Dermatologin yasak dediyse yapma bence . Uzman biri soylemis sonucta . Zaten gunluk nelere maruz kaliyoruz bu ne olacak o ne olacak diye diye zarar veren seyler 5 ken 15 yapiyoruz. Makyaj malzemeleri kimyasal bize normalde zarar. Baskasinina birsey olmadi diye en cok yaptigimiz yanlislar. Teninden emilip bebege gecene kadar diye birsey yok. Teninden senin kanina gecip ordan bebege geciyor. Sadece makyaj degil genel anlamda ne kadar azaltirsan zararli seyleri o kadar iyi.Kızlaar çok mutluyummm5haftalik hamile oldgumu ogrendimm bikac gun once :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin..Cok degisik bi duygu..
Simdiii gelelim sormak istedigim seye..ya ben makyaj yapmayi cok seven biriyim..hamilelikte dermotologla gorustum kesinlikle makyaj yasak dedi..cok kullanmak istiyosan mineral icerikli dogal makyaj malzemeleri kullancaksin dedii..varmi onerebilceginiz markalar ? Siz neler kullaniyosunuz? Nemlendirici , makyaj malzemesi vs..
Cnmmm öncelikle tebrik ederimm sağlıkla al kucağına inş:) ben cok arastrdm ve rimelde digerlerine nazaran en dogal icerigin physicians formulada olduguna karar verdim.. 3aydir kullaniyorum memnunum.. link atiyorum bakman icin.. mesaj kutuna bak.. :)bende yeni hamişler arasındayım :) bu makyaj konusunu bende uzun süre araştırdım. hamile kalmak için çalışmalar başladığından beri young bloodun mineralli fondotenini kullanmaya başladım. çok beğendim. şimdide mineralli allığını sipariş verdim umarım ondanda memnun kalırım. doktorum makyajla ilgili bir uyarı yapmadı bana.oje sürmeyi bıraktım tüm forumlarda zararlı olduğu yazıyor çünkü. hergün makyaj yapan ve çalışan biri olarak makyajı bırakmak istemiyorum. siz rimel olarak ne marka kullandınız yardımcı olursanız sevinirim. bu arada herkes bebişini sağlıkla kucağına alır inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?