Batik olmamasi icin duzgun kesmek onemli. Bunu herkesin yapabilecegini sanmiyorum. Tırnak etleriniz asiri duzgun degilse -ki benim degil en kucuk parmagimin uzeri deri kapli neredeyse- tum gun kapali ayakkabi icerisinde mantar yapar. Uygunsuz ayakkabi tirnak kalinlastirir. Bastan cozumu basit olan seyleri sonra ayak sagligi merkezlerinde avuc dolusu parayla cozmemek icin pedikur gereklidir. topuklarda catlama olmadan yumusatilmasi da gerekli. Catlarsa basmak bile cok aci verici.
wonderwoman97
Kendi aletlerinizi goturuyorsunuz kimseye kullanilan seyler kullanilmiyor. Mahalle arasindaki egitimi sertifikasi belli olmayan kuaforlerde yaptiriliyorsa zaten yaptirilmasin. Uzman medikal merkezler var.
20 yil avrupada yasadim. Doktor burda nasil kaplica gozluk ve ilac vs yaziyorsa orda pedikur de yaziyor. Pedikur seanslarina duzenli gitmediysen ayak sagligi merkezi yazmiyor ileriki asamalarda. Ucretini kendin odeyerek gidiyorsun. Bilmiyor olabilirsin ama hic bir seye dayandirmadan benim televizyonda gordugumu nerden cikartip karsi cikiyorsun?