- 29 Kasım 2019
- 535
- 715
- 53
- 29
Herhangi bir nemlendirici kalın cilt dokumuzu nemlendirmemizi sağlar bu nemlendirici inçe olan göz altımıza geldiğinde yani hassas noktamıza geldiğinde çok dahada inceltir. Ben 25 yaşındayım üç yıldır bu korkuyu yaşıyordum göz altı kremi kullanıyorum ziaja göz altı ben memnunum açıkcası onun dışında Hindistan cevizi yağı üç günde bir sürüyorum . Her banyodan sonrada göz altıma avakado yağı bunun faydasını yollardır kullandığım ziaja dan daha çok gördük diyebilirim . Cildim kuru ve sivilcesiz . Bu yüzden sık sık nemlendiriyorum ama aşırı nemli bir yerde yaşadaığım için sık sık yapmıyorum cildimi kuru bulduğumda. Haftada bir maske yapıyorum the body shop dan almışım indirimdeyken bayağıda gidiyor. Birde Bodrum’da bir sabun almıştım tesadüfen doğal papatya sabunu imiş keserek verdiler. Onu kullanmaya başladım ve cilt tonumu açtığını ve normalde sabun kurutur diye düşünüyordum aşırı nemlendirdi çok hoşuma gitti bunu da Öneririm. Bence 30 geç bir yaş değil . Bende yaşlanmak dan aşırı dereceden korkuyorum ama makyajını tertemiz silip doğru ürünleri kullanırsak inşallah bir nebzede olsada halledebiliriz bu durumu