Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir hastane de lazer yaptırdım,cihaz alex di. bana işlemi yapan bayanı göremeyince sordum. buğün hamile olduğunu öğrendi ve işten ayrıldı,riskli bir durum dediler.
bana da yapmadan önce hamilelik,emzirme durumu olmadığına dair imza aldılar.
araştırdığım kadarıyla ispatlanmış bir zararı yok.ama zararıyla ilgili yeterince çalışma da yok. çünkü bunun için uzun yıllardır kullanılıyor olması gerekir. eski bir uygulama değil.lazerle ilgili tüm çalışmalar olası yan etkileriyle ilgili.
hamileyken gitmediğim gibi emzirirken de gitmedim
Ayy desene baya uzun zaman ara vericeeem
doktorum emzirirken devam edebilirsin sadece koltukaltına yaptırma demişti, gittiğim merkezdeki doktor ise emzirirken boşuna gelme hem parana yazık hem çektiğin acıya, hormonların çok değişecek ve bir faydası olmayacak dedi. gerçekten de emzirirken tüylerim baya artı ama memeden kesince geri azaldılar, sonra da son 3 seansımı yaptırdım ve kurtuldum, şimdi 6 ayda bir falan tek tük çıkarsa gidip yaptırıyorum.
O surede jiletlemi aldın peki
zaten cok az kalmislardi hamileyken jilete bile gereksinim duymadim emzirirken makineyle aldim ama onerilen jiletle alinmasi.
Lazer bu! Sıradan bir şey değil. Bence hafife almayın lütfen. Gebelikte çok çabuk çıkmıyor zaten görüceksiniz. Bebeğinizle sağlıklı bir gebelik ve kolay bir doğum diliyorum
siz gitmek istesenizde sizi alamazlar çünkü zararlı
ben koltuk altım için gittiğimde hamile değilsin değil mi dedi dedim bekarım hamile kalma gibi düşüncen varsa öncelikle epilasyona gelmeyi bırak dedi
Evet olur.Aa evet oda olabilir kısaltma makinasnı kullansamda olur o zaman
Yok canim tesetturlu degilim.sagol onerin icin.ama burda bulsam papatya suyunu surcem de yok iste.henuz bulamadim valla.sordum bikac yere uzaydan gelmisim gibi bakiyolar suratima.yurtdisindayim canim.internetten bal tarcin zeytinyag karisimi aciyomus diye okudum.yorumlarda memnun olduklarini yazmislar.simdi surdum bekliyorum insallah ise yarar.Yaz geliyor canım tesettür lü degilsen sur öğlen papatya suyunu hergün15 dk çık. Oh mis hem d vitamini hemde rengini aç :)
Internetten sipariş verebilirsin. Yada türkiyede bir tanıdığın sana kargo ile yollayabilirYok canim tesetturlu degilim.sagol onerin icin.ama burda bulsam papatya suyunu surcem de yok iste.henuz bulamadim valla.sordum bikac yere uzaydan gelmisim gibi bakiyolar suratima.yurtdisindayim canim.internetten bal tarcin zeytinyag karisimi aciyomus diye okudum.yorumlarda memnun olduklarini yazmislar.simdi surdum bekliyorum insallah ise yarar.