• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte lazer epilasyon

Kızlar tesekkur ederim. Doktoruma sorucaktım zatrn çok kararsızdm. Peki çogalmamasi icin o zamana kadar neyle almami onerirsiniz

Kızlar tesekkur ederim. Doktoruma sorucaktım zatrn çok kararsızdm. Peki çogalmamasi icin o zamana kadar neyle almami onerirsiniz
Lazere giden arkadaslarm jiletle aliyor hep sonraki seansa kadar. Agdayla alirsan gittiklerin yanar hep. Bilemedim ki simdi .hamileyken hep agdaya gittim cok rshatti. Brbegimi sutten kesince bende lazere baslicam insallah

Ben zararli diye biliyorum, riske girmeyin derim
Bebis hayirli olsun bu arada ;)

9 ay neyle alacağım derdine düşme,bunun daha emzirme dönemi de var şekerim :) Emzirirken de gidemezsin.:KK16: Jiletle al bence,ağda seni tekrar başa döndürür.

Arkadaşım da lazere giderken hamile olduğunu öğrendi 3. seanstan sonra o bıraktı çocuk doğunca devam etti. arada tüy dökücü falan kulandı kökten aldırmadı.

Ağdayla alacaksınzı neyle alacaksınız :)

Kızlar bir yıldır lazer epilasyona gidiyorum ama dün hamile oldugumu ögrendim. Alex isimli makinanın bir zararı olmadığını söylemişti gittigim yerdeki bayan ama ben emin olamıyorum. Şuan gitmem gerekiyor ne yapacagımı şaşırdım. Elim ayagim gibi olmuştu bu lazer rahatligi flan. Bi bilginiz var mi zararlimi? Bebegime bi zarar verir mi?.. Şimdi bu kadar iyi sonuçlar aldıktan sonra dokuz ay boyunca ben neyle alıcam kızlar yaaa tekrardan başa dönmek istemiyorum :KK12:
1 yılda bitmedi mi. Zaten bitmiş olsa bile hamilelikteki horminlar dan dolayı tekrarlıyor. Tüm tüylerini sıfırlayan2 arkadaşım hamilelikte tekrar tüğlendi. Bazı ilaclarda da olduğu gibi lazer epilasyon da hamileler uzerinde deneme izni olmadığı için bununla ilgili kesin bir bilgi yok fakat doktorlar yaptırmayın diyor.

Ben kac gundur sacimi boyayip boyamama konusunda cebelessirken sen lazer epilasyon diyosun canim.sirf dip rengini acip boyatmamak icin dogal yontemler ariyorum gitmedigim eczane kalmadi.kesinlikle uzak dur bekle doguma kadar tabiki zararli. .
Yaz geliyor canım tesettür lü degilsen sur öğlen papatya suyunu hergün15 dk çık. Oh mis hem d vitamini hemde rengini aç :)

Bana zarari yok dedigi için bayan bi sorayım dedim. Ama haklısınız lazer bu sonuçta:110:
Ağda kullanmayın ki doğumdan sonra lazere başlayın ca iyi sonuç alabilesiniz. Zaten1 yıl da onlar kıldan tüğ moduna geçmiş olmalı zaten geçmedi ise o merkeze gitmeyi de bırak. Zira hamileye zararı yok diye teşvik eden yere güven olmaz

Ben lazerle ilgili olarak Almanya'da staj yaptım. Bu Tür ışınlar az da olsa radyasyon içerir. Şöyle düşünün hiçbir şekilde yok edemediğimiz, her defasında tekrar eden tüyleri bu cihazlar yok ediyor. Zararlı etkisi henüz kanıtlamış değil, ama Zararlı olmadığının da garantisi yok.
Normalde de bizim in zararı olmayan birçok şey hamileyken bebeğe Zararlı. Çünkü o henüz çok korumasız.
Hamilelik boyunca ağdayla halledebilirsiniz. Şüpheyle yaşamaktan iyidir.

Bende lazer yaptiriyodum hamilelikten önce. Gittigim salon sözleşmemi durdurdu dogumdan sonra devam edicem. Eger zararlı olmasa böyle bi uygulama olmazdi. Ki zararlı değil deseler dahi gitmezdim ben. Doktorlar saç kremine bile şüpheyle yaklasirken lazere asla izin vermezler

bence o işinizi doğumdan sonraya erteleyn kimsenin zararı yok demesine inanmayın...

Yaz geliyor canım tesettür lü degilsen sur öğlen papatya suyunu hergün15 dk çık. Oh mis hem d vitamini hemde rengini aç :)

Aa evet oda olabilir kısaltma makinasnı kullansamda olur o zaman:KK15:

9 ay neyle alacağım derdine düşme,bunun daha emzirme dönemi de var şekerim :) Emzirirken de gidemezsin.:KK16: Jiletle al bence,ağda seni tekrar başa döndürür.

Şu yaşa kadar hiç jilet kullanmadım bakalım becerebilcekmiyim

bir hastane de lazer yaptırdım,cihaz alex di. bana işlemi yapan bayanı göremeyince sordum. buğün hamile olduğunu öğrendi ve işten ayrıldı,riskli bir durum dediler.
bana da yapmadan önce hamilelik,emzirme durumu olmadığına dair imza aldılar.
araştırdığım kadarıyla ispatlanmış bir zararı yok.ama zararıyla ilgili yeterince çalışma da yok. çünkü bunun için uzun yıllardır kullanılıyor olması gerekir. eski bir uygulama değil.lazerle ilgili tüm çalışmalar olası yan etkileriyle ilgili.

Back