Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
35. Haftaya kadar agdaya gittim komple. Agdads sorun olmadi benm hic. Doguma tertemiz girdim.almadım bitmişti zaten önceden:)
Lazere giden arkadaslarm jiletle aliyor hep sonraki seansa kadar. Agdayla alirsan gittiklerin yanar hep. Bilemedim ki simdi .hamileyken hep agdaya gittim cok rshatti. Brbegimi sutten kesince bende lazere baslicam insallahKızlar tesekkur ederim. Doktoruma sorucaktım zatrn çok kararsızdm. Peki çogalmamasi icin o zamana kadar neyle almami onerirsiniz
1 yılda bitmedi mi. Zaten bitmiş olsa bile hamilelikteki horminlar dan dolayı tekrarlıyor. Tüm tüylerini sıfırlayan2 arkadaşım hamilelikte tekrar tüğlendi. Bazı ilaclarda da olduğu gibi lazer epilasyon da hamileler uzerinde deneme izni olmadığı için bununla ilgili kesin bir bilgi yok fakat doktorlar yaptırmayın diyor.Kızlar bir yıldır lazer epilasyona gidiyorum ama dün hamile oldugumu ögrendim. Alex isimli makinanın bir zararı olmadığını söylemişti gittigim yerdeki bayan ama ben emin olamıyorum. Şuan gitmem gerekiyor ne yapacagımı şaşırdım. Elim ayagim gibi olmuştu bu lazer rahatligi flan. Bi bilginiz var mi zararlimi? Bebegime bi zarar verir mi?.. Şimdi bu kadar iyi sonuçlar aldıktan sonra dokuz ay boyunca ben neyle alıcam kızlar yaaa tekrardan başa dönmek istemiyorum
Bu kadar yıl neyle aldıysan onla alıcan.Ay neyle alıcam ben 9 ay boyunca
Yaz geliyor canım tesettür lü degilsen sur öğlen papatya suyunu hergün15 dk çık. Oh mis hem d vitamini hemde rengini aç :)Ben kac gundur sacimi boyayip boyamama konusunda cebelessirken sen lazer epilasyon diyosun canim.sirf dip rengini acip boyatmamak icin dogal yontemler ariyorum gitmedigim eczane kalmadi.kesinlikle uzak dur bekle doguma kadar tabiki zararli. .
Ağda kullanmayın ki doğumdan sonra lazere başlayın ca iyi sonuç alabilesiniz. Zaten1 yıl da onlar kıldan tüğ moduna geçmiş olmalı zaten geçmedi ise o merkeze gitmeyi de bırak. Zira hamileye zararı yok diye teşvik eden yere güven olmazBana zarari yok dedigi için bayan bi sorayım dedim. Ama haklısınız lazer bu sonuçta
Ben zararli diye biliyorum, riske girmeyin derim
Bebis hayirli olsun bu arada
Bu kadar yıl neyle aldıysan onla alıcan.
bence o işinizi doğumdan sonraya erteleyn kimsenin zararı yok demesine inanmayın...
Yaz geliyor canım tesettür lü degilsen sur öğlen papatya suyunu hergün15 dk çık. Oh mis hem d vitamini hemde rengini aç :)
9 ay neyle alacağım derdine düşme,bunun daha emzirme dönemi de var şekerim :) Emzirirken de gidemezsin. Jiletle al bence,ağda seni tekrar başa döndürür.