Kızlar bir yıldır lazer epilasyona gidiyorum ama dün hamile oldugumu ögrendim. Alex isimli makinanın bir zararı olmadığını söylemişti gittigim yerdeki bayan ama ben emin olamıyorum. Şuan gitmem gerekiyor ne yapacagımı şaşırdım. Elim ayagim gibi olmuştu bu lazer rahatligi flan. Bi bilginiz var mi zararlimi? Bebegime bi zarar verir mi?.. Şimdi bu kadar iyi sonuçlar aldıktan sonra dokuz ay boyunca ben neyle alıcam kızlar yaaa tekrardan başa dönmek istemiyorum
genital bölge harici bir zararı yok.. ben bacaklarıma yaptırmıştım hamileyken üstelik yapan kızda hamileydi.. ama genital yapmıyorlar ..
Peki genitali neyle aldin o surecte
Bende Lumea var. Onun dalgaboyu daha kisa olmasina ragmen kullanma kilavuzunda hamilelikte kesinlikle kullanilmamalidir yaziyor. O riske girmemeli bence.
Ben kac gundur sacimi boyayip boyamama konusunda cebelessirken sen lazer epilasyon diyosun canim.sirf dip rengini acip boyatmamak icin dogal yontemler ariyorum gitmedigim eczane kalmadi.kesinlikle uzak dur bekle doguma kadar tabiki zararli. .
Kızlar bir yıldır lazer epilasyona gidiyorum ama dün hamile oldugumu ögrendim. Alex isimli makinanın bir zararı olmadığını söylemişti gittigim yerdeki bayan ama ben emin olamıyorum. Şuan gitmem gerekiyor ne yapacagımı şaşırdım. Elim ayagim gibi olmuştu bu lazer rahatligi flan. Bi bilginiz var mi zararlimi? Bebegime bi zarar verir mi?.. Şimdi bu kadar iyi sonuçlar aldıktan sonra dokuz ay boyunca ben neyle alıcam kızlar yaaa tekrardan başa dönmek istemiyorum
Kafama takılan 1 yıldır lazer epilasyonun şimdiye bitmesi gerekirdi.
Bende en fazla 8 seansa kadar tüy çıkmamaya başlamıştı en yoğun bölgede bile.
Tekrarlasa bile ki tekrarlıyor zaten doğuma kadar idare edecek kadar sürer o rahatlık.
Ben genital bölgede tek tük çıktığı için kendim alıyorum.
Ay neyle alıcam ben 9 ay boyunca
Sekizinci seansıma gidicektim bacaklarımında yedinci seansi olcaktiama yine az da olsa çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?