• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte lazer epilasyon

Svartbabe

Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
3.088
2.884
133
Kızlar bir yıldır lazer epilasyona gidiyorum ama dün hamile oldugumu ögrendim. Alex isimli makinanın bir zararı olmadığını söylemişti gittigim yerdeki bayan ama ben emin olamıyorum. Şuan gitmem gerekiyor ne yapacagımı şaşırdım. Elim ayagim gibi olmuştu bu lazer rahatligi flan. Bi bilginiz var mi zararlimi? Bebegime bi zarar verir mi?.. Şimdi bu kadar iyi sonuçlar aldıktan sonra dokuz ay boyunca ben neyle alıcam kızlar yaaa tekrardan başa dönmek istemiyorum :KK12:

Makinadan anlamamda ben lazere giderken hamile degilim diye kagit imzalamistim demekki zararli.

Ben de o makineden lazer yaptırıyordum,yapana sordum hamilelik olsa sıkıntı olur mu diye bir şey olmaz ama ilk 5 ayda düşük riski oluyor ve bu durum lazerle alakalı diyorlar demişti,işini sağlama al bence

Kızlar bir yıldır lazer epilasyona gidiyorum ama dün hamile oldugumu ögrendim. Alex isimli makinanın bir zararı olmadığını söylemişti gittigim yerdeki bayan ama ben emin olamıyorum. Şuan gitmem gerekiyor ne yapacagımı şaşırdım. Elim ayagim gibi olmuştu bu lazer rahatligi flan. Bi bilginiz var mi zararlimi? Bebegime bi zarar verir mi?.. Şimdi bu kadar iyi sonuçlar aldıktan sonra dokuz ay boyunca ben neyle alıcam kızlar yaaa tekrardan başa dönmek istemiyorum :KK12:

genital bölge harici bir zararı yok.. ben bacaklarıma yaptırmıştım hamileyken üstelik yapan kızda hamileydi.. ama genital yapmıyorlar ..

Bende Lumea var. Onun dalgaboyu daha kisa olmasina ragmen kullanma kilavuzunda hamilelikte kesinlikle kullanilmamalidir yaziyor. O riske girmemeli bence.

Ben kac gundur sacimi boyayip boyamama konusunda cebelessirken sen lazer epilasyon diyosun canim.sirf dip rengini acip boyatmamak icin dogal yontemler ariyorum gitmedigim eczane kalmadi.kesinlikle uzak dur bekle doguma kadar tabiki zararli. .

Ben kac gundur sacimi boyayip boyamama konusunda cebelessirken sen lazer epilasyon diyosun canim.sirf dip rengini acip boyatmamak icin dogal yontemler ariyorum gitmedigim eczane kalmadi.kesinlikle uzak dur bekle doguma kadar tabiki zararli. .

Bana zarari yok dedigi için bayan bi sorayım dedim. Ama haklısınız lazer bu sonuçta:110:

Kafama takılan 1 yıldır lazer epilasyonun şimdiye bitmesi gerekirdi.
Bende en fazla 8 seansa kadar tüy çıkmamaya başlamıştı en yoğun bölgede bile.
Tekrarlasa bile ki tekrarlıyor zaten doğuma kadar idare edecek kadar sürer o rahatlık.
Ben genital bölgede tek tük çıktığı için kendim alıyorum.

Ben hamile kalmadan önce doktoruma bu konu hakkında görüşünü sormuştum. Sıcak bakmamıştı. Sen hele 1tane doğur da sonra bakarız demişti

Kafama takılan 1 yıldır lazer epilasyonun şimdiye bitmesi gerekirdi.
Bende en fazla 8 seansa kadar tüy çıkmamaya başlamıştı en yoğun bölgede bile.
Tekrarlasa bile ki tekrarlıyor zaten doğuma kadar idare edecek kadar sürer o rahatlık.
Ben genital bölgede tek tük çıktığı için kendim alıyorum.

Sekizinci seansıma gidicektim bacaklarımında yedinci seansi olcakti :( ama yine az da olsa çıkıyor :(

Hamile iken tabiki gitme derim, birçok şeyin zararı 10-20 yıl sonra çıkıyor ortaya riske girmeye gerek yok böyle bir konu için, ayıca lazere gebelik nedeni ile ara verip doğumdan sonra devam eden tanıdığımda şimdi hiç tüy yokmuş. Yani 1 sene sonra kaldığın yerden devam edersin

Ben randevuya gittiğim de hamileymisim öğrendikten sonra bıraktım ve bunu da doktoruma söylemiştim onlarda not almışlardı ama çok sük7r bi sorun yok şimdilik. Hemen gidip merkezle görüştüm ve haklarımi dondurdular geçen ay aradılar bebegin ayını sordular emzirdigim için ek gıdaya geçmeden baslamam dedi epilasyon merkezi emzirirken bile sağlıklı değil diyolar ki hamileliği düşün.

Lazeri yapan kisiye kalsa hic zarari yoktur zaten.ben hamile oldugumu ogrenir ogrenmez biraktim bence siz de birakin risk almaya degmez

Aynı dert bende de var.
Doktorlar tarafından zararlı olduğu kesin verilerle söylenmese de, yaptırılmaması tavsiye ediliyor.
Ve hamilelik benim tüylerimde artışa sebep oldu, özellikle genital ve koltuk altı bölgemde.
Doğumdan sonra devam edeceğim artık, bu süreçte de jiletle idare edeceğim mecbur.

Lazer ile ilgili, lazerin zararı varmı net bilimsel veri yok, ama hamilelikte lazer atışı sırasında kaslar titreşimi hissettiği kasılma veya gevşeme yaptığı için düşük riski yada erken doğum riski gibi sebeplerde doğurabilir demişti bir güzellik merkezi sahibi..

Back