- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
30.haftama girdim 5 kilo aldım umarım son haftalarda çok kilo almam gerçi bebeğimin sağlıklı olması daha önemli ama yinede fazla kilo alıpta doğumdan sonra çok uğraşmam
Bende 20.haftamdayım sadece 1 kılo almısım az değilmi sizce neden kilo alamıyorum kı ama bebeğimin kilosu iyiymiş doktorum oyle soyledi.
Bende 20.haftamdayım sadece 1 kılo almısım az değilmi sizce neden kilo alamıyorum kı ama bebeğimin kilosu iyiymiş doktorum oyle soyledi.
eylülcüm çok iyi bence
zaten ilk aylarda alınan tüm kilolar anneye kalan extra kilolar akannehir
son aylarda aldıklarımız bebeğin olacak :)
bana şimdiden 2-3 kg yapışmış oldu bile
35+0 itibarı ile toplamda 6 kg almış bulunuyorum kuzumda 2650 herkes maşallah desin bakim
kocaman maşallah bize
ben 17 haftalık hmileyim ve 5 kg aldım artık birşeyler yemekten gecenin bi vakti dolab aldırmaktan süreki ekmek üstü tatlı bişeyler sürüp yemekten inanın sıkntı geldi kendimi şişmiş gibi hissediyorum resmen çatlayabilirim hamilelik öncsi zayıftım ve dikkatliydim şimdi yuvarlak olmak yolunda ilerliyorum yemek yedikten sonr ağlar oldum durumum şuan kötü mafoldumben
ne güzel moral vermişsin sağol, evet 2-3 kilo verilirde devamının hızla gelmesinden korkuyorum biraz da2-3 kilo dedğin nedir ki, kolaylıkla verirsin onları. toplamda 30 kilo alanları düşün bi... akannehir
korkunç di mi?
sağlıkla al bebişini kucağına.
gerçekten maşaallah35+0 itibarı ile toplamda 6 kg almış bulunuyorum kuzumda 2650 herkes maşallah desin bakim
kocaman maşallah bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?