• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte kilo kontrolü

bende 18. haftanın içindeyim 2,5-3 kg aldım
ama dikkat etmezsem uçup gidecek kilolar

30.haftama girdim 5 kilo aldım umarım son haftalarda çok kilo almam gerçi bebeğimin sağlıklı olması daha önemli ama yinede fazla kilo alıpta doğumdan sonra çok uğraşmam

30.haftama girdim 5 kilo aldım umarım son haftalarda çok kilo almam gerçi bebeğimin sağlıklı olması daha önemli ama yinede fazla kilo alıpta doğumdan sonra çok uğraşmam

nasıll başardınnn bunu yaa bu kadar as kilo almayıı akannehir
püf noktası nedir bunun fisfisfis

ben de 33.haftaya girdim, toplam 5400gr aldım.
hamileliğim ilkbahar ve yaza denk geldiği için bol taze meyve, çiğ sebze(zeytinyağlı ve limonlu salata olarak) sabahları kalkınca bal, sürekli taze sıkılmış meyve suları(elma havuç), kavun karpuz, pekmez, ceviz badem kuru meyve gün içinde yoğurt(kendim çömlekte yapıyorum) her akşam da bir porsiyon et yada bakliyat ve tabi kahvaltıda tam buğday ekmeği. işte böylee :)

bende i19 haftalık hamileyim 57 kiloyla hamile kalmştım ilk 3 ay bulantımdan dolayı hiç bişe yemedm diyeblirim 4 kilo vermiştim ama snra gene aynı kiloma 57 kiloya geldm yavaş yavas şimdi 58.5 kiloyum 1.5 kilo almşım sadce 5 ayda eski kiloma döndkten snra

ne kadar dikkat edersen et son 3 ayda çok fazla kilo aliniyor. o 11-12 kilo tamamlaniyor.
zaten normalide oyle. her iki hamileligim de 11-12 kilo aldim. bunda alamiyorum diyordum ama
son aydalarinda 3-4 kilo aliyorum yine tamamlaniyor ideal kiloya..

Bende 20.haftamdayım sadece 1 kılo almısım az değilmi sizce neden kilo alamıyorum kı ama bebeğimin kilosu iyiymiş doktorum oyle soyledi.

eylülcüm çok iyi bence
zaten ilk aylarda alınan tüm kilolar anneye kalan extra kilolar akannehir
son aylarda aldıklarımız bebeğin olacak :)

bana şimdiden 2-3 kg yapışmış oldu bile :delphin:

Bende 20.haftamdayım sadece 1 kılo almısım az değilmi sizce neden kilo alamıyorum kı ama bebeğimin kilosu iyiymiş doktorum oyle soyledi.

arkadaşım kilo için moralini bozmuyorsundur inşallah,
genel olarak 12-16 kg. almak normal denir ama her kadının genetik, hormonal gelişimi farklıdır (inşallah bir rahatsızlık sonucu değildir)
benim çok yakın bir akrabam hamileliği süresince sadece 6kg. aldı ve 3500g. ağırlığında sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi.
bence önemli olan dengeli beslenerek; bebeğinin nekadar iyi beslendiği kimi insanda kilo alıp alıp bebeğini hiç besleyemiyor.
:nazar:

ben 23. haftayı tamamladım ve daha 1 kilo aldım. bence gayet iyi gidiyorsun, bebiş iyiyse. bünye meselesi tüm bunlar. sağlıklı olun da gerisi boş..!

eylülcüm çok iyi bence
zaten ilk aylarda alınan tüm kilolar anneye kalan extra kilolar akannehir
son aylarda aldıklarımız bebeğin olacak :)

bana şimdiden 2-3 kg yapışmış oldu bile :delphin:

2-3 kilo dedğin nedir ki, kolaylıkla verirsin onları. toplamda 30 kilo alanları düşün bi... akannehir
korkunç di mi?

sağlıkla al bebişini kucağına. :nazar:

35+0 itibarı ile toplamda 6 kg almış bulunuyorum kuzumda 2650 herkes maşallah desin bakim
kocaman maşallah bize

ben 17 haftalık hmileyim ve 5 kg aldım artık birşeyler yemekten gecenin bi vakti dolab aldırmaktan süreki ekmek üstü tatlı bişeyler sürüp yemekten inanın sıkntı geldi kendimi şişmiş gibi hissediyorum resmen çatlayabilirim hamilelik öncsi zayıftım ve dikkatliydim şimdi yuvarlak olmak yolunda ilerliyorum yemek yedikten sonr ağlar oldum durumum şuan kötü mafoldumben

ben 17 haftalık hmileyim ve 5 kg aldım artık birşeyler yemekten gecenin bi vakti dolab aldırmaktan süreki ekmek üstü tatlı bişeyler sürüp yemekten inanın sıkntı geldi kendimi şişmiş gibi hissediyorum resmen çatlayabilirim hamilelik öncsi zayıftım ve dikkatliydim şimdi yuvarlak olmak yolunda ilerliyorum yemek yedikten sonr ağlar oldum durumum şuan kötü mafoldumben

canim moralini bozmak istemem tabiki ama dikkat et 17 haftalikken bende toplamda 3 kilo almistim o bile cok gelmisti bana..tatliyi kes göreceksin bu kadar firlamiyo kilolar bende öle yaptim

esin21 desteğine tşkler inan durumum kötü çünkü ben hep zayıftım yani ve şimdi aynaya bakınca gördüğü şiş bi balon kendimi berbt issediyorum ama umrım artık durabilirim

anliyorum seni cnm biliyorum cok moral bozucu bir durum artik dikkat edip katlancaz napalim

2-3 kilo dedğin nedir ki, kolaylıkla verirsin onları. toplamda 30 kilo alanları düşün bi... akannehir
korkunç di mi?

sağlıkla al bebişini kucağına. :nazar:
ne güzel moral vermişsin sağol, evet 2-3 kilo verilirde devamının hızla gelmesinden korkuyorum biraz da :delphin:
ama dediğin gibi 30 kilo alanların psikolojisini düşünemiyorum :sinifsinif:

Allah razı olsun sen de inşaallah
kilo alımın bi harika
sağlıklı doğumlar inş. a.s.
35+0 itibarı ile toplamda 6 kg almış bulunuyorum kuzumda 2650 herkes maşallah desin bakim
kocaman maşallah bize
gerçekten maşaallah
harikasınızzz opuyorumnanaktan

hiç tedirgin olmayın kızlar dikkatli gitmeye başladığınız an kilo alımınız değişicektir direk yavaşlıycaktır
bol meyve lütfen dolabı açtığınızda elinize meyve gelsin kuzulara çok faydalı

Back
X