Duygu Seninki kız ya dalgalaniyordur benin esım falan hissediyo oğlan bizimki benim yengende kıza hamile tekme atmadini kibar kibar oynuyormuş bı tanede oğlu var onda da farkliymis
hiç tedirgin olmayın kızlar dikkatli gitmeye başladığınız an kilo alımınız değişicektir direk yavaşlıycaktır
bol meyve lütfen dolabı açtığınızda elinize meyve gelsin kuzulara çok faydalı
vereliniortakEvet haklısın canım dikkat edince kilo alımı yavaşlıyor gerçektende.Akşamları yarım saatde olsa eşimle yürüyüş yapıyorum 2 günde bir 20 dk yada yarım saat pilates yapıyorum.Yediklerime çok dikkat etmiyorum herşeyden yiyorum ama miktarını az tutuyorum.Akşamları 6 dan sonra acıkırsam sadece meyve yiyorum mandalina o kadar.Ve daha aktif olmaya çalışıyorum mümkün olduğunca.3 haftada 3 kilo almıştım birden.Şimdi ise 3 haftada 500 gr -1 kilo arası aldım sadece.Yani herşeyden kısmayın yiyin ama tadımlık ve bol hareket edin ama yormadan.Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum yada çalışcam.Hedefim en fazla 10 kiloyla doğuma girmek.Hatta daha az la bile girersem çok sevinirim.Ama az alcam diyede zorlamıycam kendimi.Doğumda 5 kilo gidiyormuş sadece.Geri kalan kilolarıda yavaş yavaş veririz inş.
şu anda kavurmalı kaşarlı tost yiyom ...imdat...
bende 23+5 haftalık hamileyim beş kilo aldım inşallah doğum yapana kadar 10 likoyu geçmem
bende 17+4 gunluk hamıleyım 4 kılo aldım ayda bır kılo alıyorum valla acıktımı gozum hıc bısey gormuyo yaaa ınsallah abartmadan tamamlarım korktum sımdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?