Arkadaşlar ben de 31 haftalık hamileyim. 5. ayıma kadar toplam 8 kilo almıştım. Çok hızlı gidiyordum. Ve artık yapacak bişey yok dedim. Ama 24. haftada gebelik şekeri çıktı. Sıkı bir diyet + insülin tedavisi görüyorum. Hala 8 kilo almış durumdayım .İştahımda çok açık ama bebeğim için yemiyorum. Ve işin garibi diyetten sonra kan değerlerim daha iyi çıktı. Ve ben kilo almasam da bebek çok iyi gidiyor maşallah. Doktorumun söylediği diyet listesindeki gıdalar yeterli. Fazlasına ne benim ne de bebeğimin ihtiyacı yokmuş. Üstelik de sağlık olarak bile 5. aydan daha iyiyim. Önerim canınızın istediği herşeyi yemek zorunda olmadığınız. Çok az tadına bakarak, hamilelik sonrası rahat edeceğinizi düşünmeniz. Kepekli ekmek tercih edin. Tatlıarı çıkarın hayatınızdan. İnanın benim de canım çok çekiyor. Ama bir elma ya da mandalina da aynı işi görüyor. Pirinç, hamurişi, patates yasak. Bulgur tercih edin. Protein alın bol bol. Mecburiyetten uyulabiliyorsa genel olarak da uyulabilir sanırım.
Ben ilk hamileliğimde 17 kilo aldım.Doğumdan sonra 2 kilosu kaldı. Şimdi akıllandım. Daha yavaş kilo alıyorumim ama hiç hamur işi ve abur cubur yememeye çalışıyorum. Sadece sebze ve meyve ağırlıklı besleniyorum. Haftada bir balık, kırmızı et tüketiyorum. Çok su içiyorum ve de akşam 6 dan sonra yemek yememeye çalışıyorum, süt içip meyve yiyerek geçiştiriyorum. Şu an 4 aylık hamileyim ve toplam 2,5 kilo aldım.
tamam abbacım vereliniortakkızlar özellikle 7 aydan sonra buzdolabına yapışık bir hayat sürüyosunuz ona görelmaz:
kalorisi az gıdalar tatlı yerine meyva tercih ederek
hamur işlerini iki yerine bir yiyerek dengeleyin şu dönemii :umursamaz:
çok kilo alanlarda bebek te zayıf doğuyo haberiniz olsunnlmaz:
şu anda kavurmalı kaşarlı tost yiyom ...imdat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?