Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelikte kese altinda kanama yardim
- Konu Sahibi Delal01
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Ekim 2016
- 7.212
- 4.181
- 103
Kız ben burda kaç konu açtım ağlamaktan bebeğime bişey olacaktı Allah korudu valla. Üzülme bol bol dinlen . Bide benim pembeydi kahve karışık görünce tansiyonum düştü bayıldım korkudan. Hastanede ağla ağla perişan oldum. Bak şimdi kızım çok şükür 27+4 günlük kıpır kıpır.Dr da korkma dedi ama valla disarda bankta agladim dyanamadm. Ins dedigin gibidir icim rhatlio boyle duyunca. Acile gittiginde ne yapiyolar hamilelere
- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.543
- 63
Hahah benmde esim askere gitcek bende arkadas olur diyorum :)Bilmiyorum cok sinirlendim resmen vücudum titredi suanda bel agrim var kasiklarimda agrim yok uykum bile gelmiyor bu ilk hamileliyim korkuyorum eşim askere gidicek bana arkadaş olur diye düşünüyorum insallah Allah da izin verirse ....
- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.543
- 63
Masssssallah kuzucuga. Ins sag salim kucagimizada aliriz. Kacinci haftada hissettin hareketlerini ? Bide cinsiyeti kacinci haftada ogrendin :)Kız ben burda kaç konu açtım ağlamaktan bebeğime bişey olacaktı Allah korudu valla. Üzülme bol bol dinlen . Bide benim pembeydi kahve karışık görünce tansiyonum düştü bayıldım korkudan. Hastanede ağla ağla perişan oldum. Bak şimdi kızım çok şükür 27+4 günlük kıpır kıpır.
- 26 Ekim 2016
- 7.212
- 4.181
- 103
Canım benim ikinci bebiş :) 11 de hareketini net hissettim şükür 12 de cinsiyetini öğrendim :))Masssssallah kuzucuga. Ins sag salim kucagimizada aliriz. Kacinci haftada hissettin hareketlerini ? Bide cinsiyeti kacinci haftada ogrendin :)
Maşallah Allah korusun bebişlerimizi ben yeni evliyim 23.10 da evlendim kaçarak şuan eşim 20 gun sonra askere gidicek inşallah bende bana arkadaş olur diye düşünürken birden hüzün çöktü gerci cok hafif dedigi icin fazla da dikkate almadim ama belimde böyle agri kaldi geçmiyor kac saattir dogal olarak bende korkuyorum
- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.543
- 63
Ayyyyy keske bende 11de hissetsemm yaaa. 1 hafta snra 11imm ama ilk gebelik istee. Ilk hareket nasil bisey oluyo nasil anliyosun :) ben hapsurdugumda karnm seyiriyo mesela bu bebeklemi yoksa vucutlami alakali bsy hicbsy blmiyorm yaa :)Canım benim ikinci bebiş :) 11 de hareketini net hissettim şükür 12 de cinsiyetini öğrendim :))
- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.543
- 63
Ayy 20gun cok erken cnim yaa. Sen tekmi kalcaksin zor olurMaşallah Allah korusun bebişlerimizi ben yeni evliyim 23.10 da evlendim kaçarak şuan eşim 20 gun sonra askere gidicek inşallah bende bana arkadaş olur diye düşünürken birden hüzün çöktü gerci cok hafif dedigi icin fazla da dikkate almadim ama belimde böyle agri kaldi geçmiyor kac saattir dogal olarak bende korkuyorum
Bi cok hamile kadin senin gectigin yoldan geciyor canim bende dahil. Sen artik sinir stres yapmadan bebegi ve kendini dusuneceksin. Bizler atlattık şukur 22. Haftadayim hareketlerini hissediyorm :)) İnşaAllah sen de atlatirsin canim..Bilmiyorum cok sinirlendim resmen vücudum titredi suanda bel agrim var kasiklarimda agrim yok uykum bile gelmiyor bu ilk hamileliyim korkuyorum eşim askere gidicek bana arkadaş olur diye düşünüyorum insallah Allah da izin verirse ....
- 26 Ekim 2016
- 7.212
- 4.181
- 103
İlk kızım 15 haftalıkken göbeğimin üstünden tık tık vurmuştu. Çok hafif ama ne gaz ne başka bişey bildiğin tık tık . Aynı yerde bi kaç kere olunca dedim bu bebiş. Sonra o narin tıklamalar aynı şekilde güçlendi hafta hafta. Mesela şuna kıyafetimin üstünden ayaklarının verilişi vuruşu gözüküyor güm güm hele bi dönsün karnım kopuyor resmen :)) anne olmanın en güzel tarafı bu sanırım inşlh Şen'de erken hissedersinAyyyyy keske bende 11de hissetsemm yaaa. 1 hafta snra 11imm ama ilk gebelik istee. Ilk hareket nasil bisey oluyo nasil anliyosun :) ben hapsurdugumda karnm seyiriyo mesela bu bebeklemi yoksa vucutlami alakali bsy hicbsy blmiyorm yaa :)
- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.543
- 63
Ay insallah :) cok mrk ediyorumİlk kızım 15 haftalıkken göbeğimin üstünden tık tık vurmuştu. Çok hafif ama ne gaz ne başka bişey bildiğin tık tık . Aynı yerde bi kaç kere olunca dedim bu bebiş. Sonra o narin tıklamalar aynı şekilde güçlendi hafta hafta. Mesela şuna kıyafetimin üstünden ayaklarının verilişi vuruşu gözüküyor güm güm hele bi dönsün karnım kopuyor resmen :)) anne olmanın en güzel tarafı bu sanırım inşlh Şen'de erken hissedersin