- 19 Şubat 2024
- 278
- 43
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyı olmaya calısıyorum sen nasılsın ıyısındır ınsallhKizlar nasilsiniz
İlaçlar etki etsin daha da iyi olacaksın inşallahBazen iyi bazen kötü bende bilmiyorum artık ne yaşadığımı vücudumu beynimi anlamaz oldum artık
Ben kuruntu yapıyorum sanırım arada kafama çok takıyorum elimde olmadan acaba ondan mı acaba bundan mı diye diye ne kötü birşey yaValla ben 5 gündür kullanıyorum herhangi bi değişiklik hissetmedim aynı hareketler
Hıc kuruntu yapma canım ilacla ılgısı yok hareketın senın aylarında bazen cok hareketli oluyor bazende hareketsız yanı degısken oluyor bazen gecelerı uyumuyorlarBen kuruntu yapıyorum sanırım arada kafama çok takıyorum elimde olmadan acaba ondan mı acaba bundan mı diye diye ne kötü birşey ya
Haklısın canım zaten sen söyledikçe rahatlıyorum kendimi dinlememeyi de bi öğrensem güzel olacakHıc kuruntu yapma canım ilacla ılgısı yok hareketın senın aylarında bazen cok hareketli oluyor bazende hareketsız yanı degısken oluyor bazen gecelerı uyumuyorlar
Ah canım ah o kendini dinlemek değil mi zaten bu hastalığı tetikleyen ben de öyleyim kafama bir şey takılır düşünür düşünür hastalanırımHaklısın canım zaten sen söyledikçe rahatlıyorum kendimi dinlememeyi de bi öğrensem güzel olacak
Gunaydınn canım en erken dogum senınkı en gec benımkı benceGünaydın ilaçlara başlayınca herkes kendini iyi hissetmeye başladı sanırım inşallah öyledir. Doğumlarınız hangi ay kızlar
Gunaydin kizlar gunduz şükür sijintisiz geçiyor ama gecekeri hala zorlanıyorum ataklarim oluyor uykusuzumGünaydın ilaçlara başlayınca herkes kendini iyi hissetmeye başladı sanırım inşallah öyledir. Doğumlarınız hangi ay kızlar
Olabilir kuzumGunaydınn canım en erken dogum senınkı en gec benımkı bence
Gece herkesi vurup geçiyor canım merak etme normal insanların bile geceleri zor geçiyor ki biz ataklı insanlarızGunaydin kizlar gunduz şükür sijintisiz geçiyor ama gecekeri hala zorlanıyorum ataklarim oluyor uykusuzum
Gece ataklarınında en fazla 20 gun ıcınde yoluna gırmesı lazım bıraz sabret duzelmezse doktorunla konus benceGunaydin kizlar gunduz şükür sijintisiz geçiyor ama gecekeri hala zorlanıyorum ataklarim oluyor uykusuzum
Tmm bakalim sabredecem biraz dahaGece ataklarınında en fazla 20 gun ıcınde yoluna gırmesı lazım bıraz sabret duzelmezse doktorunla konus bence
Acaba bır sey mi tetıkledı canım ıhlamur cayı varsa bır bardak iç ıyı gelıyor bende dun pek ıyı hısstmıyordum kendımı içtim bıraz rahatlatıyorKızlar beni yine yokluyor ne yapcam bilmiyorum ilacın 15. Günü. Sakin kalamıyorum yine kötü hissetmeye titremelere başladım. Dolanıyorum evin içinde. ooooffff